MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Karine Jean-Pierre είναι η πρώτη μαύρη και ομοφυλόφιλη εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

Η Karine Jean-Pierre θα διαδεχθεί την ελληνικής καταγωγής, Jen Psaki, ως η πρώτη μαύρη και η πρώτη ομοφυλόφιλη εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Monopoli Team

Η Karine Jean-Pierre γράφει ιστορία μετά την επιλογή του ονόματός της από τον Joe Biden να εκπροσωπήσει τον Λευκό Οίκο. Η Jen Psaki αναμένεται να αποχωρήσει από τα καθήκοντά της στις 13 Μαΐου κι έτσι η Karine παίρνει τη θέση της και γίνεται η πρώτη μαύρη και η πρώτη ομοφυλόφιλη που αναλαμβάνει εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVictoria’s Secret: Άνδρας γίνεται για πρώτη φορά ambassador του δημοφιλούς brand και περνάει ένα σπουδαίο μήνυμα για τη συμπερίληψη12.09.2018

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ: «Η Karine φέρνει όχι μόνο την εμπειρία, το ταλέντο και την ακεραιότητα που χρειάζονται για αυτήν τη δύσκολη δουλειά, αλλά θα συνεχίσει να ηγείται της επικοινωνίας για το έργο της κυβέρνησης Biden- Harris».

Η επιλογή της Jean-Pierre είναι «καταπληκτική γιατί η εκπροσώπηση έχει σημασία και θα δώσει φωνή σε τόσους πολλούς ενώ θα δείξει σε τόσους πολλούς τι είναι πραγματικά δυνατό όταν εργάζεσαι σκληρά και ονειρεύεσαι πολλά», δήλωσε η Psaki.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Sofía Jirau είναι το πρώτο μοντέλο της Victoria’s Secret με σύνδρομο Down12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b