MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έλον Μασκ: Απαντά γιατί έδωσε 44 δισεκατομμύρια δολάρια για το Twitter και όχι σε φιλανθρωπίες

Ο Έλον Μασκ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του με τη συμφωνία – μαμούθ για την εξαγορά του Twitter, εξηγεί για πρώτη φορά γιατί έδωσε τα 44 δισ. δολάρια για την εξαγορά του Twitter και όχι σε φιλανθρωπίες.

Monopoli Team

Ο Έλον Μασκ απάντησε στην επίμαχη ερώτηση που κάνουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο από τότε που συμφώνησε να δαπανήσει 44 δισεκατομμύρια δολάρια στο Twitter: Γιατί να μην χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς; Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX κατέληξε σε συμφωνία με τα αφεντικά του Twitter τον περασμένο μήνα, αφού υπέβαλε μια προσφορά έκπληξη στη δημοφιλή πλατφόρμα, λέγοντας ότι θέλει να κάνει το Twitter «καλύτερο από ποτέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTwitter: Οι αλλαγές που θα κάνει στην πλατφόρμα ο Έλον Μασκ12.09.2018

Εκείνη την ημέρα πολλοί αντέδρασαν πως δαπανά τόσα πολλά χρήματα για ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όχι για να κάνει καλύτερο τον κόσμο. Ένας χρήστης του Twitter έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Μασκ μπορούσε εύκολα να βοηθήσει ανθρώπους χρησιμοποιώντας 44 δισεκατομμύρια δολάρια. Αντ’ αυτού αγόρασε το Twitter. Θα μπορούσε εύκολα να σώσει δεκάδες ζωές δωρίζοντας μερικά από αυτά τα χρήματα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή για να βοηθήσει στην επίλυση της πείνας του κόσμου. Αλλά όχι, αγόρασε το Twitter για χαβαλέ. Δεν είμαι φαν του Έλον Μασκ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλον Μασκ: Τα 5+1 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b