MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Ο παίκτης που παραλίγο να ξεγελάσει την παραγωγή

Με τον «Εκατομμυριούχο» να επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση, θυμόμαστε τη μεγαλύτερη απάτη που έγινε ποτέ στο τηλεπαιχνίδι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα και την καταδίκη του παίκτη.

Monopoli Team

“Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”. Μετά από 16 χρόνια, η πιο κλασική τηλεοπτική ερώτηση θα ακουστεί και πάλι. Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει μέσα από τον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η πρεμιέρα του θα γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου, στις 20:00. Με αφορμή, λοιπόν, την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού, είπαμε να θυμηθούμε την ίσως πιο περίεργη νίκη στην ιστορία του.

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω στον Σεπτέμβριο του 2001. Ο ταγματάρχης Τσαρλς Ίνγκραμ είχε πάει για να δοκιμάσει την τύχη του στη βρετανική εκδοχή του “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος”, όμως κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει όλο αυτό που θα γινόταν στη συνέχεια. Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά και σπατάλησε δύο από τρεις βοήθειές του στις πρώτες επτά ερωτήσεις. Ωστόσο, μιας και το επεισόδιο έπρεπε να διακοπεί λόγω έλλειψης χρόνου, ο παίκτης συνέχισε και την επόμενη ημέρα.

Μέχρι εκείνο το σημείο είχε κερδίσει 4.000 λίρες. Στο επόμενο επεισόδιο, όμως, ο Ίνγκραμ φαίνεται πως πήγε πολύ πιο καλά οργανωμένος. Απάντησε σωστά στις επόμενες οκτώ ερωτήσεις, κερδίζοντας το ένα εκατομμύριο λίρες, αλλά γρήγορα οι πιο παρατηρητικοί εντόπισαν κάτι περίεργο στη νίκη του. Ένας βήχας που ακουγόταν λίγο πριν απαντήσει σε κάποια ερώτηση ο παίκτης, παραξένεψε πολλούς και τους ανάγκασε να το ψάξουν περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b