MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι London Grammar έρχονται στην Ελλάδα πιο ανανεωμένοι και έτοιμοι από ποτέ

Το συγκρότημα των διασκευών έρχεται στο Release Festival και την πλατεία Νερού, στις 27 Ιουνίου

Monopoli Team

Μπορεί να σου αρέσει η ποπ μουσική ή μπορεί να ακούς αυστηρά ροκ. Υπάρχουν όμως μερικές φωνές που συγκεντρώνουν όλα τα είδη κοινού, απλώς και μόνο επειδή σε συνεπαίρνουν.

Η Hannah Reid και η μπάντα της, οι γνωστοί πλέον σε όλους μας London Grammar, πετυχαίνουν αυτό ακριβώς. Η ονειρική φωνή της, οι αμέτρητες δυνατές διασκευές (που τόσο λατρεύουν) αλλά και τα δικά τους κομμάτια, έχουν κάνει τους London Grammar την αγαπημένη μου pop indie μπάντα, την οποία περίμενα πώς και πώς να έρθει στην Ελλάδα. Και το Release Festival πραγματοποίησε αυτό μου το όνειρο. ‘Ερχονται στις 27 Ιουνίου, στην πλατεία Νερού, μαζί με τους επίσης αγαπημένους Hooverphonic και LP.

Ήταν το 2009, όταν οι Λονδρέζοι Hannah Reid και Dan Rothman γνώρισαν στο Πανεπιστήμιο τον Dominic “Dot” Major στο Πανεπιστήμιο. Η ιδέα για το όνομά τους ήταν πολύ απλή. Οι δύο κατάγονταν από εκεί και το Λονδίνο είναι μία πόλη τόσο πολυπολιτισμική, που αυτό το όνομα θα μπορούσε να γίνει αντιληπτό παγκοσμίως. Η αρχή έγινε με το κομμάτι “Hey Now” και κανείς δεν περίμενε ότι, χωρίς να έχει καν δικό του βιντεοκλίπ, θα ήταν ο λόγος για την αρχή μίας σπουδαίας καριέρας. Ακολούθησαν 3 δίσκοι, το “If you Wait” (2013), το “Truth is a Beautiful Thing” (2017), με το “Californian Soil” να κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2021.

Το συγκρότημα των διασκευών

Αν και λατρεύεις ήδη κομμάτια τους, όπως το “Nightcall” και το “Wasting My Young Years”, οι περισσότεροι αγαπούν τους London Grammar για τις καθηλωτικές και αιθέριες διασκευές που κάνουν σε πολύ γνωστά τραγούδια. Το “Wicked Game” του Chris Isaac, που έντυσε και το trailer των Peaky Blinders είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τι μπορούν να κάνουν με κομμάτια που αγαπήσαμε σε άλλο ύφος.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b