MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ρίο Χάκφορντ: Ο ηθοποιός του Mandalorian και θετός γιος της Έλεν Μίρεν έφυγε από τη ζωή – Το μήνυμα της ηθοποιού

Σε ηλικία 51 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ρίο Χακφορντ, ηθοποιός που γνωρίσαμε στις σειρές του HBO “Mandalorian” και “Pam and Tommy”.

Ρίο Χάκφορντ, photo:print screen/Instagram/16tons
Ρίο Χάκφορντ, photo:print screen/Instagram/16tons
Monopoli Team

Σε ηλικία 51 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ρίο Χάκφορντ, ηθοποιός που γνωρίσαμε στις σειρές του HBO “Mandalorian” και “Pam and Tommy” και θετός γιος της διάσημης ηθοποιού Έλεν Μίρεν.

Ο μόλις 51χρονος ηθοποιός πέθανε την Πέμπτη 14 Απριλίου, από μία άγνωστη ασθένεια, με τα αίτια του θανάτου του να παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Ο Χάκφορντ ήταν γιος του σκηνοθέτη Τέιλορ Χάκφορντ, με τον οποίο η Μίρεν είναι παντρεμένη εδώ και 25 χρόνια, με τον Ρίο Χάκφορντ να γίνεται θετός της γιος.

Έτσι, μερικές ημέρες μετά τον θάνατό του, η ηθοποιός αποτίει φόρο τιμής στον θετό της γιό, μέσα από μία φωτογραφία, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τη λεζάντα “El Rio” (“Ο Ρίο”).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helen Mirren (@helenmirren)

Ο 51χρόνος ηθοποιός ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως droid IG-1, με την φωνή του Taika Waititi, σε τέσσερα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς, The Mandalorian. Άλλοι αξιοσημείωτοι ρόλοι του ήταν στη σειρά του Ντέιβιντ Σίμον “Treme”, στην οποία ο Χάκφορντ έπαιξε τον Τόμπι, έναν παλιό φίλο του χαρακτήρα τού Στιβ Ζαν, Ντέιβιντ ΜακΆλαρι, αλλά και στη σειρά “American Crime Story: The People v OJ Simpson” και στις ταινίες “Trumbo” και “Jonah Hex”.

Μάλιστα, είχε παίξει και στο πλάι της θετής του μητέρας, στην ρομαντική κωμωδία “Love Punch”, που είχε σκηνοθετήσει ο πατέρας του.

Πιο πρόσφατα συμμετείχε στην πολυσυζητημένη σειρά “Pam & Tommy” με τους Λίλι Τζέιμς και Σεμπάστιαν Σταν, για το ειδύλλιο του Τόμι Λι και της Πάμελα Άντερσον. Εκεί υποδύθηκε έναν μάνατζερ.

Ο Ρίο Χάκφορντ αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, Λίλι Γκρέις, καθώς και δύο παιδιά.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b