MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Love and Thunder: Η Νάταλι Πόρτμαν είναι η νέα… Thor – Όσα ξέρουμε για την νέα ταινία της Marvel

Στο πρώτο τρέιλερ της πουλαναμενόμενης ταινίας της Marvel «Thor: Love and Thunder» ο Κρις Χέμσγουορθ ξεκινάει ένα ταξίδι κατά μήκος του γαλαξία και συναντάει τον νέο πανίσχυρο «Thor» στο πρόσωπο της… Νάταλι Πόρτμαν.

Thor - Love and Thunder: Η Νάταλι Πόρτμαν ως θηλυκή εκδοχή του Θωρ στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας
Monopoli Team

Η Ντίσνεϊ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του πολυαναμενόμενου blockbuster «Thor: Love and Thunder», την τέταρτη ταινία της σειράς με κεντρικό ήρωα τον ομώνυμο πανίσχυρο θεό του κεραυνού. Με τον Κρις Χέμσγουορθ να αναβιώνει για μια ακόμη φορά τον ρόλο.

Τα ηνία της σκηνοθεσίας, όπως και στο προηγούμενο επιτυχημένο φιλμ του franchise «Thor: Ragnarok»,  αναλαμβάνει ο Τάικα Γουαϊτίτι, ενώ η Νάταλι Πόρτμαν μετά από ένα διάστημα αποχής από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ ως μια… θηλυκή εκδοχή του Thor.

Τι γνωρίζουμε για τη νέα ταινία

Η πλοκή της ταινίας ακολουθεί τις εξελίξεις του «Avengers: Η Τελευταία Πράξη», το οποίο ολοκληρώθηκε με τον Thor Odinson (Κρις Χέμσγουορθ), λίγο εκτός πορείας μετά την καταστροφή του βασιλείου του, να αφήνει τη γη μαζί με τους Φύλακες του Γαλαξία. Το teaser ξεκινάει με τον ίδιο να έχει γίνει πλέον μέλος της ομάδας, την οποία υποδύονται ξανά οι Κρις Πρατ, Πομ Κλεμεντιέφ, Ντέιβ Μπατίστα, Κάρεν Γκίλαν, Μπράντλεϊ Κούπερ και Βιν Ντίζελ.

Η Τέσα Τόμσον και ο Τάικα Γουαϊτίτι θα επαναλάβουν, επίσης, τους ρόλους τους ως Βαλκυρία και Korg αντίστοιχα, όπως και η Τζέιμι Αλεξάντερ ως Sif. Η πιο αξιοσημείωτη, ωστόσο, στιγμή του τρέιλερ αποτελεί η αποκάλυψη της Jane Foster (Νάταλι Πόρτμαν) ως ο νέος παντοδύναμος Thor που έχει την ικανότητα να καλέσει το πανίσχυρο σφυρί Mjolnir.

Υπό τους ήχους του «Sweet Child ‘O Mine» των Guns ‘N Roses, ο Thor ξεκινάει ένα ταξίδι αυτοενδοσκόπησης: «Αυτά τα χέρια χρησιμοποιούνταν κάποτε στη μάχη, τώρα είναι ταπεινά εργαλεία ειρήνης», δηλώνει καθώς αφήνει στην άκρη το νέο του σφυρί, το «Stormnreaker», και ατενίζει ένα διαγαλαξιακό ηλιοβασίλεμα. «Τώρα πρέπει να ανακαλύψω ποιος ακριβώς είμαι».

Μετά από σκληρή και επίπονη άσκηση που του επιτρέπει να χάσει βάρος και ένα νέο outfit, ο Thor αφήνει τους «Φύλακες του Γαλαξία» για να ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι. Ισχυρίζεται ότι οι μέρες που υπήρξε υπερήρωας τελείωσαν και έτσι εκκινεί μαζί με τον Korg (Τάικα Γουαϊτίτι) για ένα ταξίδι κατά μήκος του γαλαξία. Το τρέιλερ δείχνει, επίσης, τη Βαλκυρία της Τέσα Τόμσον να διοικεί το Νέο Άσγκαρντ ως ηγεμόνας, καθώς και έναν άντρα να τιθασεύει τον κεραυνό, πιθανώς τον Ράσελ Κρόου στον ρόλο του θεού της ελληνικής μυθολογίας Δία.

Τέλος, στο teaser δεν υπάρχει ίχνος του χαρακτήρα Gorr the God Butcher, του νέου κακού τον οποίο και θα υποδυθεί ο Κρίστιαν Μπέιλ. Η επίσημη σύνοψη τον περιγράφει ως έναν φονιά που επιθυμεί να εξαφανίσει τους θεούς. Ο Thor, η Βαλκυρία, ο Korg και η Jane «θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από τα εκδικητικά σχέδια του Gorr και να τον σταματήσουν πριν να είναι αργά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSimpsons: 10+1 φορές που η δημοφιλής σειρά προέβλεψε το μέλλον12.09.2018

Η ιστορία βασίζεται στο κόμικ «The Mighty Thor» της Marvel, το οποίο εμφανίζει τη Jane Foster μετά τον χωρισμό της με τον Thor, να εμβαπτίζεται ως υπερηρωίδα καθώς το Mjolnir έκρινε τον τελευταία ανάξιο και του στέρησε τις δυνάμεις. Στο κόμικ, ωστόσο, η νεοαποκτηθείσα δύναμη της Jane έρχεται με ένα μεγάλο τίμημα. Κάθε φορά που χρησιμοποιεί το σφυρί, ο καρκίνος του στήθους της θα χειροτερεύει. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η ταινία θα ακολουθήσει τη συγκεκριμένη πλοκή όμως.

Η Πόρτμαν αναβιώνει τον ρόλο της Jane μετά από σχεδόν 9 χρόνια, όταν εγκατέλειψε το franchise καθώς δυσαρεστήθηκε με την αντικατάσταση της σκηνοθέτριας Πάτι Τζένκινς με τον Άλαν Τέιλορ. Με τον Γουαϊτίτι να προσπαθεί πολύ για να την πείσει να επιστρέψει στο πρότζεκτ.

Τέλος, όσον αφορά τα νέα πρόσωπα του franchise, η Μελίσα ΜακΚάρθι και ο σύζυγος της Μπεν Φαλκόνε θα πραγματοποιήσουν ένα cameo, ενώ η Τζέννυ Μορίς και ο Σάιμον Ράσελ Μπιλ θα συμμετέχουν σε ρόλους που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

Με πληροφορίες από το Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b