MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χρήστος Μαρτσάκης: Ο πανηγυρισμός του αθλητή στο πρωτάθλημα ΑΜΕΑ του Παναθηναϊκού που συγκίνησε

Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Χρήστος Μαρτσάκης την χθεσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος ΑΜΕΑ από τον Παναθηναϊκό, στον τελικό κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο, ήταν το highlight της χρονιάς.

Monopoli Team

Ο Χρήστος Μαρτσάκης με τον χθεσινό πανηγυρισμό του, χάρισε το highlight της χρονιάς για τον οργανισμό που λέγεται Παναθηναϊκός, σε όλα τα επίπεδα.
Κάθε φίλαθλος θέλει από τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας να έχουν το πάθος που έχει και εκείνος όταν βλέπει τα παιχνίδια από την εξέδρα. Να νιώθει ανάλογη χαρά στις επιτυχίες και αντίστοιχη θλίψη στις ήττες.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Χρήστος Μαρτσάκης την χθεσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος ΑΜΕΑ από τον Παναθηναϊκό, στον τελικό κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο, ήταν το highlight της χρονιάς για τον σύλλογο. Μία εικόνα βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρα κάθε οπαδού που την βλέπει και είτε ανατριχιάζει, αν είναι από παίκτη της ομάδας που υποστηρίζει, είτε εύχεται να δει και τους δικούς του, σε αντίστοιχες στιγμές.

Το παιχνίδι στο Λίντο μόλις έχει λήξει με νικητές τους «πράσινους» με 70-53 και οι αθλητές των δύο ομάδων αλληλοσυγχαίρονται στο κέντρο του γηπέδου. Ο Χρήστος Μαρτσάκης έχει ήδη κρεμάσει στον λαιμό του μία σημαία των οπαδών του «τριφυλλιού» και με το αμαξίδιό του κατευθύνεται προς τους φίλους του «τριφυλλιού» που έχουν δημιουργήσει ατμόσφαιρα που παραπέμπει, όχι σε αγώνα πρωταθλήματος ΑΜΕΑ, αλλά Euroleague.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b