MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σκάει ήδη η φούσκα των NFT;: Προσφορά -σοκ για το πρώτο tweet στον κόσμο

Ο επενδυτής κρυπτονομισμάτων Sina Estavi που είχε αγοράσει το πρώτο tweet στον κόσμο από τον ιδρυτή του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ Jack Dorsey για 2,3 εκατομμύρια δολάρια, προσπάθησε να το πουλήσει σε δημοπρασία αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.

@shutterstock
Monopoli Team

Σύννεφα στον ουρανό των NFT. Ο επενδυτής κρυπτονομισμάτων Sina Estavi που είχε αγοράσει το πρώτο tweet στον κόσμο από τον ιδρυτή του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ Jack Dorsey για 2,3 εκατομμύρια δολάρια, προσπάθησε να το πουλήσει σε δημοπρασία για 48 εκατ. δολάρια, Η κορυφαία προσφορά που έλαβε ήταν τουλάχιστον ντροπιαστική..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMuseum of War: Η Ουκρανία καταγράφει τον πόλεμο και τα ρωσικά fake news σε ψηφιακό μουσείο με NFT12.09.2018

Σκάει ήδη η φούσκα των NFT;

Τον τελευταίο καιρό δεν είναι λίγα τα σημάδια που ξεκάθαρα το υποστηρίζουν. Ένα από αυτά αφορά στον ιρανικής καταγωγής επενδυτή κρυπτονομισμάτων Sina Estavi, ο οποίος έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι αγοράζοντας για 2,9 εκατ. δολάρια το NFT του πρώτου tweet στον κόσμο από τον Jack Dorsey, ιδρυτή του Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλον Μασκ: Γιατί δίνει 41,39 δισ. δολάρια για το Twitter και τι σημαίνει το «θέλω να το ξεκλειδώσω»12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b