MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: Αναζητά την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την Κέιτ Μίντλετον στην 6η σεζόν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η δημοφιλής σειρά «The Crown» βρίσκεται σε αναζήτηση της ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τη Δούκισσα του Cambridge, Κέιτ Μίντλετον.

Κέιτ Μίντλετον (Πηγή: AP / Victoria Jones)
Monopoli Team

Μπορεί η 5η σεζόν του The Crown να μην έχει βγει ακόμη, η παραγωγή όμως βρίσκεται ήδη προς αναζήτηση του cast της 6ης και τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix – που κατάφερε να προκαλέσει τον εκνευρισμό της βασιλικής οικογένειας με την απεικόνιση των χαρακτήρων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: H πολυβραβευμένη σειρά του Netflix έπεσε «θύμα κλοπής»12.09.2018

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά αναζητά τώρα την κατάλληλη ηθοποιό που να μπορεί να υποδυθεί τη δούκισσα του Cambridge, Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με την The Daily Star, η σειρά θα εστιάσει στην αρχή της σχέσης της Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ από τότε που οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο. Ωστόσο, ο ρόλος αναμένεται να είναι πολύ μικρός καθώς η σειρά θα επικεντρώνεται στα βασιλικά καθήκοντα της Ελισάβετ κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές του 2000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5η σεζόν «The Crown»: Η εκπληκτική ομοιότητα της Ολίβια Γουίλιαμς με την Καμίλα σε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b