MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

The Crown: H πολυβραβευμένη σειρά του Netflix έπεσε «θύμα κλοπής»

Σκηνικά αντικείμενα μεγάλης αξίας που χρησιμοποιούταν στα γυρίσματα της πολυβραβευμένης σειράς «The Crown», ανάμεσα τους ένα αντίγραφο αυγού Φαμπερζέ, κλάπηκαν μέσα από τα βαν της παραγωγής, σύμφωνα με το Netflix.

Monopoli Team

Περισσότερα από διακόσια αντικείμενα μεγάλης αξίας, τα οποία χρησιμοποιούνται στην πέμπτη σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς «The Crown», κλάπηκαν μέσα από ένα πάρκινγκ βαρέων οχημάτων στην πόλη Ντόνκαστερ, όπου και πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία και το Netflix.

Στα κλοπιμαία των οποίων η αξία κυμαίνεται κοντά στα 200,000 δολάρια συμπεριλαμβάνονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αντίγραφο από ένα αυγό Φαμπερζέ, αρκετά ασημένια και χρυσά κηροπήγια, το καντράν από ένα επιδαπέδιο ρολόι – αντίκα, ένα μπουντουάρ, κοσμήματα, κρυστάλλινα ποτήρια και καράφες.

«Τα αντικείμενα που κλάπηκαν δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση και επομένως η αξία μεταπώλησης τους είναι μικρή», σχολιάζει η σκηνογράφος της σειράς Alison Harvey, «ωστόσο είναι πολύτιμα για τη βρετανική κινηματογραφική βιομηχανία».

Τι δηλώνουν το Netflix και οι αρχές

Με ανακοίνωση του το Netflix επιβεβαίωσε ότι οι συγκεκριμένες αντίκες όντως κλάπηκαν και εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα βρεθούν και θα επιστραφούν. Μάλιστα τόνισε ότι θα αντικατασταθούν άμεσα και τα γυρίσματα σε καμία περίπτωση δεν θα καθυστερήσουν.

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ δήλωσε ότι η καταγγελία της κλοπής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 16ης Φεβρουαρίου. Τρία οχήματα που περιείχαν σκηνικά αντικείμενα της σειράς παραβιάστηκαν και αρκετά πράγματα κλάπηκαν.

«Ερευνούμε το περιστατικό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει κάτι», προσθέτουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5η σεζόν «The Crown»: Η εκπληκτική ομοιότητα της Ολίβια Γουίλιαμς με την Καμίλα σε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα12.09.2018

Το «The Crown» ολοκλήρωσε την τέταρτη σεζόν το φθινόπωρο του 2020 κερδίζοντας το Βραβείο Έμμυ καλύτερης δραματικής σειράς την αμέσως επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με το Netflix η σειρά θα ολοκληρωθεί στην έκτη σεζόν. Στις επικείμενες δύο τελευταίες σεζόν την Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ θα υποδυθεί η Ιμέλντα Στόντον, τον Πρίγκηπα Φίλιππο ο Τζόναθαν Πράις και την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα η Λέσλι Μάνβιλ. Τον Κάρολο και την Νταϊάνα θα ερμηνεύσουν ο Ντόμινικ Γουέστ και η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι αντίστοιχα.

Πηγή: New York Times 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b