MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

5η σεζόν «The Crown»: Η εκπληκτική ομοιότητα της Ολίβια Γουίλιαμς με την Καμίλα σε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από το σετ των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς «The Crown», στις οποίες απεικονίζεται η ηθοποιός Ολίβια Γουίλιαμς και η εκπληκτική της ομοιότητα με την Καμίλα Πάρκερ.

Monopoli Team

Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της νέας σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix – που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο – η ηθοποιός Ολίβια Γουίλιαμς φαίνεται να μοιάζει εντυπωσιακά με τη μελλοντική Δούκισσα της Κορνουάλης. Φορώντας ένα πράσινο μακρύ παλτό, η Γουίλιαμς – η οποία αντικαθιστά σε αυτή την σεζόν την Έμεραλντ Φένελ των δύο προηγούμενων κύκλων – έχει το χαρακτηριστικό χτένισμα της Καμίλα Πάρκερ.

Για ακόμη μια φορά, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες, η σειρά του Netflix βρήκε την ιδανική δούκισσα της Κορνουάλης, αφού κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την επιτυχημένη επιλογή της Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, που στη νέα σεζόν θα ενσαρκώνει την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Όπως ήδη γνωρίζουμε η 5η σεζόν σεζόν της σειράς του Netflix θα επικεντρωθεί στη δεκαετία του ’90 και στη διάλυση του γάμου της Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: H τελευταία δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Νταϊάνα όπως θα τη δούμε στον 5ο κύκλο12.09.2018

Η ιστορία μπορεί να επικεντρωθεί εν μέρει στο 1992, την χρονιά που η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αποκαλέσει «annus horribilis» («τρομερή χρονιά»), τη χειρότερη χρονιά για τη βασιλεία, αφού 3 από τα 4 παιδιά της πήραν διαζύγιο, ενώ μία καταστροφική φωτιά έπληξε το Κάστρο του Ουίνδσορ.

Τα γεγονότα θα φτάσουν πιθανότατα μέχρι και το 1995, όταν η Νταϊάνα παραχώρησε μια συνέντευξη – βόμβα στο BBC. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η πριγκίπισσα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο», αναφερόμενη φυσικά στη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα.

Η 5η αυτή σεζόν της σειράς δεν θα είναι και η τελευταία, αφού θα ακολουθήσει μία ακόμη. «Όσο συζητούσαμε για την υπόθεση της 5ης σεζόν, έγινε γρήγορα ξεκάθαρο πως προκειμένου να αποδώσουμε σωστά την ποικιλία και την πολυπλοκότητα της ιστορίας, έπρεπε να επιστρέψουμε στο αρχικό πλάνο και να δημιουργήσουμε 6 σεζόν», είχε δηλώσει ο δημιουργός της σειράς Πίτερ Μόργκαν, τον Ιούλιο του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Η Elizabeth Debicki μοιάζει εκπληκτικά με την Diana12.09.2018

Παρ’ όλα αυτά, ακόμη κι αν η τελευταία σεζόν φτάσει να αφηγείται τα γεγονότα των πρώτων ετών της δεκαετίας του 2000 – περίοδος που συμπίπτει με τη γνωριμία του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον – δεν πρόκειται να δούμε την εξέλιξη της δικής τους σχέση στη σειρά.

Με πληροφορίες από people.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b