MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Taylor Hawkins: Τα Grammys τιμούν τη μνήμη του ντράμερ των Foo Fighters με ένα συγκινητικό βίντεο

Με ένα συγκινητικό βίντεο υπό τους ήχους του «My Hero» τίμησαν τα φετινά Grammys τη μνήμη του ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο.

Taylor Hawkins
Monopoli Team

Ο ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 25 Μαρτίου 2022 σε ηλικία 50 ετών, τιμήθηκε με ένα συγκινητικό βίντεο κατά τη διάρκεια της 64ης τελετής των μουσικών βραβείων Grammy, που πραγματοποιήθηκε χθες.

Το βίντεο εις μνήμη του Taylor Hawkins

Το βίντεο, το οποίο έντυσε μουσικά το τραγούδι των Foo Fighters «My Hero», περιλάμβανε στιγμιότυπα από live εμφανίσεις και συνεντεύξεις του Taylor Hawkins, φωτογραφίες και backstage υλικό. Σε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες ο εκλιπών ντράμερ εκτελούσε και χρέη τραγουδιστή, καθώς αρκετά συχνά αντάλλαζε θέσεις με τον frontman των Foo Fighters Dave Grohl. 

Οι Foo Fighters ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστoύν ζωντανά στη σκηνή κατά τη διάρκεια των 64ων Grammys, ωστόσο, μετά τον πρόωρο θάνατο του Taylor Hawkins, ακύρωσαν τόσο τη συγκεκριμένη εμφάνιση όσο και το επερχόμενο tour. Στη φετινή τελετή το συγκρότημα βραβεύτηκε με τρία Grammy στην κατηγορία Καλύτερου Ροκ Άλμπουμ, Καλύτερου Ροκ Τραγουδιού και Καλύτερης Ροκ Εμφάνισης.

Το βίντεο προλόγισε ο οικοδεσπότης της βραδιάς Τρέβορ Νόα λέγοντας:

«Αυτή είναι η στιγμή της εκδήλωσης όπου υποτίθεται θα παρουσίαζα τους Foo Fighters, θα γιορτάζαμε μαζί τους καθώς κέρδισαν τρία βραβεία Grammy νωρίτερα σήμερα. Δεν βρίσκονται, ωστόσο, εδώ εξαιτίας του τραγικού θανάτου του εμβληματικού ντράμερ τους Taylor Hawkins. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένεια του Taylor, τους φίλους του, την «οικογένεια» των Foo Fighters και τους θαυμαστές τους ανά την υφήλιο. Ας αφιερώσουμε μια στιγμή για να θυμηθούμε τον Taylor».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)

Το μπλουζάκι της Billie Eilish

Δεν ήταν, όμως, η μοναδική στιγμή της βραδιάς που ήταν αφιερωμένη στον Hawkins. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Billie Eilish, τίμησε, επίσης, τον ντράμερ κατά τη διάρκεια της 64ης τελετής των βραβείων Grammy. Η Eilish ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Happier Than Ever» φορώντας ένα t-shirt με τη φωτογραφία του Hawkins μπροστά και το όνομα του με κεφαλαία γράμματα από πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGrammys 2022: Jon Batiste και Silk Sonic σάρωσαν τα βραβεία – Billie Eilish και Justin Bieber οι μεγάλοι ηττημένοι12.09.2018

O Taylor Hawkins έφυγε πρόωρα από τη ζωή στις 25 Μαρτίου καθώς οι Foo Fighters προετοιμάζοντας για την εμφάνιση τους στο Φεστιβάλ Estéro Picnic, στην Μπογκοτά της Κολομβίας. «Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο του αγαπημένου μας Taylor Hawkins. Το μουσικό πνεύμα και το μεταδοτικό γέλιο του θα βρίσκεται μαζί μας για πάντα», είχε γράψει τότε σε ανακοίνωση του το βραβευμένο συγκρότημα.

Πηγή: CNN, The Rolling Stone Magazine, People

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b