MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Lady Gaga έλαμψε στα Grammys με ένα συγκινητικό tribute στον Τόνι Μπένετ

Από τις πιο όμορφες στιγμές των φετινών Grammys ήταν το tribute της Lady Gaga στον θρύλο της τζαζ, που πρόσφατα αποκάλυψε ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή.

Lady Gaga, Πηγή φωτογραφίας: Στιγμιότυπο από το Twitter/@RecordingAcad
Lady Gaga, Πηγή φωτογραφίας: Στιγμιότυπο από το Twitter/@RecordingAcad
Monopoli Team

Στη χθεσινοβραδινή 64η τελετή των Grammys, μεταξύ άλλων ερμήνευσε ζωντανά και η Lady Gaga -μόνη της, χωρίς τον Τόνι Μπένετ.

Παρ’ όλο που οι διοργανωτές είχαν προσκαλέσει τον θρύλο της τζαζ να ανέβει στη σκηνή μαζί με την Gaga, ο γιός του, Ντάνι, έκανε γνωστό την Παρασκευή ότι ο 95χρονος καλλιτέχνης δεν μπόρεσε να αποδεχτεί την πρόσκληση, καθώς παλεύει με την νόσο Αλτσχάιμερ -κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος ο μουσικός πριν από ένα χρόνο.

Αποφασίστηκε λοιπόν, ότι θα ήταν καλύτερο η Lady Gaga να ερμηνεύσει μόνη της, εκπροσωπώντας την νέα τους δισκογραφική δουλειά, “Love For Sale”, που θα είναι και ο τελευταίος δίσκος του Μπένετ.

Έτσι, ο Μπένετ εμφανίστηκε μόνο εικονικά, μέσα από ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, λέγοντας “Γεια σε όλους, σας παρακαλώ καλωσορίστε την Lady Gaga!”.

Η Gaga ανέβηκε λοιπόν στη σκηνή, με μία πανέμορφη, νοσταλγική strapless τουαλέτα, και ερμήνευσε τα τραγούδια “Love For Sale” και “Do I Love You”, ενώ σε μία γιγαντοοθόνη, που βρισκόταν από πίσω της, βλέπαμε πλάνα με την τραγουδίστρια και τον Μπένετ, να ηχογραφούν στο στούντιο τον δίσκο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ερμηνεία της Gaga ήταν εντυπωσιακή, με την τραγουδίστρια να αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τις φωνητικές της ικανότητες.

Το tribute στον Τόνι Μπένετ όμως έγινε ακόμα πιο συγκινητικό, όταν το στάδιο την καταχειροκρότησε κι εκείνη έβαλε το ένα χέρι της στον ώμο της -όπως ακριβώς θα έκανε ο φίλος και συνεργάτης της.

Αυτός ο δίσκος αποτελεί το “κύκνειο άσμα” ενός θρύλου της μουσικής και η Lady Gaga φρόντισε να του χαρίσει τον πιο ιδανικό αποχαιρετισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGrammys 2022: Jon Batiste και Silk Sonic σάρωσαν τα βραβεία – Billie Eilish και Justin Bieber οι μεγάλοι ηττημένοι12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b