MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Οι 10 πιο δημοφιλείς χώρες για διακοπές το 2022

Νέα έρευνα ταξιδιωτικής εταιρείας αποκαλύπτει τις χώρες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google για πτήσεις, ξενοδοχεία και διακοπές τους τελευταίους 12 μήνες – Δείτε σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα.

Monopoli Team

Η πλατφόρμα αποθήκευσης αποσκευών Bounce έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς χώρες για διακοπές για το 2022, αναλύοντας τις αναζητήσεις της Google για πτήσεις, ξενοδοχεία και διακοπές τους τελευταίους 12 μήνες. Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις 10 πιο δημοφιλείς χώρες για ταξίδια στον κόσμο, ενώ είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που κατάφερε να μπει στο top 10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTelegraph: 10 «μυστικές γωνιές» της Ελλάδας για το καλοκαίρι12.09.2018

Για τη δημιουργία της κατάταξης, η εταιρεία χρησιμοποίησε το Google Keyword Planner για να αντλήσει τον συνολικό αριθμό των αναζητήσεων στο Google για «πτήσεις προς», «ξενοδοχεία σε» και «διακοπές σε» κάθε χώρα στον κόσμο. Καταγράφηκε ο συνολικός αριθμός των αναζητήσεων για πτήσεις, ξενοδοχεία και διακοπές από τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑConde Nast Traveller: Δύο ελληνικοί προορισμοί – έκπληξη στις πιο όμορφες μικρές πόλεις της Ευρώπης12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b