MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Αρναία: Η «άλλη» Χαλκιδική

Χτισμένη αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 600 μέτρων, στους πρόποδες του βουνού Χολομώντα, βρίσκεται η Αρναία, γεμάτη με όμορφα σπίτια που αποτελούν εξαιρετικά δείγματα μακεδονικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής – Ένα ορεινό στολίδι που θα σας αποκαλύψει το άλλο πρόσωπο της Χαλκιδικής.

Monopoli Team

Η Χαλκιδική φημίζεται, ως γνωστόν, για τις εντυπωσιακές παραλίες με τα τιρκουάζ νερά που μαγεύουν τους πάντες. Όμως, μακριά από τις πολυσύχναστες ακτές και τα beach bars, υπάρχει μια άλλη, γοητευτική και παραδοσιακή πλευρά, που περιμένει τον επισκέπτη να την ανακαλύψει. Ο ορεινός όγκος της Χαλκιδικής κρύβει πολλές ομορφιές και εκπλήξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαταρράκτες Πέτρας: Το κρυφό διαμάντι της Βοιωτίας12.09.2018

Η επίσκεψη στην Αρναία, έναν από τους πιο όμορφους ορεινούς οικισμούς της Χαλκιδικής, περίπου 70 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 38 χλμ. από τον Πολύγυρο, είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε, εάν θέλετε να γνωρίσετε το άλλο πρόσωπο αυτού του τόπου. Χτισμένη αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 600 μ., στους βόρειους πρόποδες του βουνού Χολομώντα, η Αρναία είναι γεμάτη με όμορφα σπίτια και κτίσματα που αποτελούν εξαιρετικά δείγματα μακεδονικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Δεν είναι τυχαίο που το CNN τη συμπεριέλαβε στη λίστα του με τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖαρούχλα Αχαΐας: Ένα χωριό κρυμμένο μέσα στα έλατα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b