MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Νέα σειρά βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ έρχεται στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ανακοινώνει ότι την επόμενη σεζόν θα εντάξει στο πρόγραμμά της τη νέα πολυσυζητημένη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Monopoli Team

Η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» θα είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία έτσι συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση, που άρχισε τη φετινή σεζόν με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά, που αποδεικνύεται επίκαιρη όσο ποτέ, διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50, και έχει στο επίκεντρό της τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο. Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ στο καστ των πρωταγωνιστών συμπεριλαμβάνονται πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, θα αρχίσουν τον Μάιο και την εκτέλεση της παραγωγής έχει αναλάβει η Need a Fixer (Καρτ Ποστάλ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema με την ΕΡΤ: Ταξιδεύουμε στη λεωφόρο των Όσκαρ με ταινίες-σταθμούς του παγκόσμιου κινηματογράφου12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b