MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Jacquie Aiche: Η σχεδιάστρια πίσω από τις body chains που λατρεύει η εγκυμονούσα Rihanna

Λίγο πριν αποκαλύψει ότι περιμένει το πρώτο της παιδί η Riri επισκέφτηκε τον διάσημο χώρο εργασίας της Jacquie Aiche, γνωστό ως The Bungalow, για να βρει μερικές νέες αλυσίδες.

Monopoli Team

Οι μακριές αλυσίδες και body chains ήταν κεντρικό στοιχείο στα περισσότερα μέχρι στιγμής matermity looks της Rihanna. Από τη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της φορώντας ένα vintage παλτό Chanel και layers από μενταγιόν που στόλιζαν την φουσκωμένη της κοιλιά, η Rih φρόντισε κάθε εμφάνιση να έχει μια δόση λάμψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRihanna: Οι εικόνες της εγκυμονούσας σταρ πυροδότησαν τις αναζητήσεις για μαργαριταρένια κολιέ και ροζ τζάκετ12.09.2018

Η τραγουδίστρια έχει μια μοναδική συλλογή κοσμημάτων που επικεντρώνεται σε σπάνια vintage κομμάτια και custom σχέδια, ευγενική προσφορά τόσο μεγάλων οίκων όσο και ανεξάρτητων brands. Η Jacquie Aiche, η οποία ειδικεύεται στις body chains, προμηθεύει την τραγουδίστρια με κοσμήματα από το 2010. Η designer με έδρα το Λος Άντζελες βρίσκεται πίσω από πολλά από τα κοσμήματα που έχει φορέσει το τελευταίο διάστημα η Rihanna.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLip piercing: Από τον Balmain στην Angelina Jolie η τάση κάνει come back12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b