MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Louis Vuitton Fall 2022: Μια συλλογή αφιερωμένη στο teen spirit

O Nicolas Ghesquière πήρε για μια ακόμα φορά την κληρονομιά του οίκου στα χέρια του και ενσωμάτωσε μοντέρνες street πινελιές.

Monopoli Team

«Δοκιμή. Πειραματισμός. Παιχνίδι. Γνώση. Λαχτάρα. Πόθος. Το να τα θες όλα. Χωρίς περιορισμούς. Να έχεις τον κόσμο στα πόδια σου. Να αγκαλιάζεις τα πάντα και να δοκιμάζεις με βάση την προσωπική σου δομή- γιατί ο χαρακτήρας είναι αυτός που καθοδηγεί τη μοίρα. Η ελευθερία είναι τα πάντα, χωρίς οδηγίες ή εμπόδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕβδομάδας Μόδας Παρισιού: Αφιερωμένη στο tweed και την Gabrielle Chanel το fashion show του οίκου Chanel12.09.2018

Αυτό ήταν το μήνυμα της νέας συλλογής του Nicolas Ghesquière για τον οίκο Louis Vuitton, την οποία παρουσίασε στην PFW και συγκεκριμένα στο Musée D’Orsay. Το μουσείο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του σε fashion show και όπως ήταν φυσικό στην front row βρέθηκαν μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας και του θεάματος: Julianne Moore, Emma Stone, Alicia Vikander, Sophie Turner, Jennifer Connelly, Catherine Deneuve ήταν μερικές από αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑClimate Success: To μήνυμα του οίκου Chloé για την κλιματική αλλαγή12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b