MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Κέρκυρα: Η βασίλισσα του Ιονίου

Βενετσιάνικη αύρα, επιβλητικά φρούρια και παλάτια, καντούνια με απλωμένες μπουγάδες, μοναδική γαστρονομία, γαλάζια νερά και τοπία απαράμιλλης ομορφιάς – Ένας μίνι οδηγός για να ανακαλύψετε τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Κέρκυρα.

Monopoli Team

Φτάνοντας στην Κέρκυρα σε πλημμυρίζει μια γλυκιά αίσθηση. Δεν είναι μόνο η ομορφιά της παλιάς πόλης με τα θαυμάσια κτήρια, αλλά και η αύρα του νησιού που σε παρασύρει και σε κάνει να σκέφτεσαι πως θα ήθελες να μείνεις εδώ για πάντα. Δεν είναι τυχαίο που η Κέρκυρα έχει φανατικούς θαυμαστές από κάθε γωνιά του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTripadvisor: Η Κρήτη στους 5 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου για το 202212.09.2018

Βενετοί, Γάλλοι και Άγγλοι κυριάρχησαν στο νησί, αφήνοντας τη δική τους κληρονομιά στην αρχιτεκτονική, τα αξιοθέατα και φυσικά τη γαστρονομία. Με έντονη ζωή όλο τον χρόνο, πανέμορφη φύση, παραδοσιακά χωριά, υπέροχες παραλίες, καλό φαγητό και μία από τις ομορφότερες παλιές πόλεις της Ελλάδας, η Κέρκυρα αποτελεί έναν καλοκαιρινό και όχι μόνο παράδεισο. Είναι το νησί που έχει τον τρόπο να κάνει οποιονδήποτε να περνάει καλά: αυτόν που αναζητά κοσμπολίτικη ατμόσφαιρα, αυτόν που θέλει να ζήσει την περιπέτεια, αλλά κι εκείνον που επιθυμεί να περάσει ήρεμες οικογενειακές διακοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαθαρά Δευτέρα: 5 προορισμοί ιδανικοί για το τριήμερο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b