MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κόρτνεϊ Κοξ: Η αποκάλυψη για την πίεση που ένιωθε ο Μάθιου Πέρι στα γυρίσματα των Friends

Σε συνέντευξή της στους Sunday Times, η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που περνούσε ο φίλος και συνάδελφός της την περίοδο που πρωταγωνιστούσαν στη δημοφιλή σειρά Friends.

Monopoli Team

Η Κόρτνεϊ Κοξ παραχώρησε μια συνέντευξη στους Sunday Times, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον καλό της φίλο και συνάδελφο Μάθιου Πέρι και στις ψυχολογικές προκλήσεις που αντιμετώπιζε την περίοδο που πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα των Friends.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζένιφερ Άνιστον: Ποιος ηθοποιός ήταν σνομπ στα γυρίσματα των Friends;12.09.2018

Επιπλέον, σχολίασε τα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν για τον περίεργο τρόπο ομιλίας του κατά την προβολή του σπέσιαλ επεισοδίου Friends: The Reunion στο HBO Max τον περασμένο Μάιο. Υπενθυμίζεται ότι η Sun ανέφερε τότε ότι ο Πέρι είχε υποβληθεί σε μια επείγουσα οδοντιατρική επέμβαση λίγο πριν τα γυρίσματα του επεισοδίου, ενώ άλλοι είχαν αποδώσει το γεγονός αυτό στο αλκοόλ. «Πάλευε για λίγο, αλλά είναι καλά τώρα», είπε χαρακτηριστικά η 57χρονη ηθοποιός.

Στο παρελθόν, ο ίδιος ο Μάθιου Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμούς που αντιμετώπιζε και τον αλκοολισμό, αναφέροντας σε συνέντευξή του στο People το 2002 πως «δεν ήταν πρόθεσή μου να αποκτήσω πρόβλημα με αυτό. Αλλά από την αρχή μου άρεσε το πως με έκανε να νιώθω και ήθελα κι άλλο». Μερικά χρόνια αργότερα, το 2016, παραδέχτηκε ότι δεν θυμόταν καν να γυρίζει κάποιες σκηνές από τις σεζόν των Friends. «Δεν θυμάμαι τρία χρόνια από τα γυρίσματα. Ήμουν εκτός εκείνη την περίοδο, κάπου ανάμεσα στις σεζόν τρία και έξι». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚόρτνεϊ Κοξ: Παίρνει την πρώτη της υποψηφιότητα Emmy για τα Φιλαράκια, 20 χρόνια μετά12.09.2018

Στη συνέχεια, στο τηλεοπτικό reunion των Friends πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Πέρι παραδέχτηκε πως ο ρόλος του ως Τσάντλερ Μπινγκ και η αντίδραση του κοινού σε αυτήν επηρέασαν την ψυχική του υγεία: «Αισθανόμουν ότι θα πέθαινα, εάν δεν γελούσαν», είχε πει. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτή τη δήλωση του συμπρωταγωνιστή της στο reunion, η Κοξ είπε στους Sunday Times πως «ήταν μεγάλη η πίεση που άσκησε στον εαυτό του. Είναι πολύ αν σκεφτείς το πόσο βασιζόταν σε αυτό για τη δική του αυτοεκτίμηση».

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Μάθιου Πέρι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του τον Νοέμβριο του 2022, με τίτλο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing». Σύμφωνα με τον ίδιο: «πολλά έχουν γραφτεί για μένα στο παρελθόν. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να ακούσουν εμένα τον ίδιο. Τα καλά ήταν καλά και τα κάτω ήταν κάτω. Αλλά έζησα για να πω την ιστορία, παρόλο που κάποιες στιγμές έμοιαζε ότι δεν θα τα κατάφερνα. Και είναι όλα εδώ μέσα».

Με πληροφορίες από people.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b