MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζένιφερ Άνιστον: Ποιος ηθοποιός ήταν σνομπ στα γυρίσματα των Friends;

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν, η Τζένιφερ Άνιστον θυμάται ξανά την εμπειρία των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς και αποκαλύπτει ποιος ηθοποιός είχε ιδιαίτερα «προβληματική» συμπεριφορά στα παρασκήνια.

Monopoli Team

H Τζένιφερ Άνιστον μαζί με την Κόρτνεϊ Κοξ και τη Λίζα Κούντροου, εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν και μεταξύ άλλων μίλησαν για την αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια». Τότε η Άνιστον αποκάλυψε πώς ένας άντρας ηθοποιός που συμμετείχε στη σειρά παρουσίαζε «προβλήματα συμπεριφοράς», χαλώντας το όμορφο κλίμα που επικρατούσε στα παρασκήνια.

«Ήταν σαν να ένιωθε ότι ήταν πολύ καλύτερος από όλο αυτό, από το να βρίσκεται σε μια τηλεοπτική κωμική σειρά. Και θυμάμαι ότι όταν οι παραγωγοί γέλαγαν με τα αστεία των σκηνών εκείνος έλεγε: κοίτα τους, γελάνε με τα δικά τους αστεία. Τόσο χαζό, δεν είναι καν αστείο», ανέφερε η Άνιστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Φιλαράκια ξανά μαζί: Οι πιο συναρπαστικές στιγμές του πιο πολυαναμενόμενου reunion της χρονιάς12.09.2018

Τότε ο Στερν αναρωτήθηκε αν αυτός ο ηθοποιός ήταν ο Τομ Σέλεκ, ο οποίος υποδυόταν τον Ρίτσαρντ Μπερκ, με τον οποίο είχε σχέση η Μόνικα. Τότε η Άνιστον παραδέχτηκε πως αναφέρεται στον Σέλεκ λέγοντας: «Δεν φαντάζεσαι πόσο σκληρός και περίεργος ήταν» και αστειεύτηκε λέγοντας πως ο Τομ Σέλεκ έχει ένα μόνιμο φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι του.

Ο Τομ Σέλεκ ως Ρίτσαρντ Μπερκ σε σκηνή της σειράς Friends.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως η ίδια σκεφτόταν για εκείνον «μα, τι κάνεις εδώ; Η συμπεριφορά σου δεν ταιριάζει με εμάς. Εδώ είναι ένα υπέροχο, ζεστό μέρος και εσύ έρχεσαι στο σπίτι μας και απλά χ… εδώ».

Στο τέλος, βέβαια, η ηθοποιός ανέφερε πως μερικά χρόνια αργότερα ο Σέλεκ ζήτησε συγγνώμη, παραδέχτηκε πως ήταν πολύ νευρικός και γι΄αυτό τον λόγο δεν είχε και την καλύτερη συμπεριφορά.

Πηγή: thenews.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b