MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Aimé Leon Dore: Ένας έλληνας αγγειοπλάστης μοιράζεται την τέχνη του στη νέα καμπάνια

Αυτή την φορά και για την ανοιξιάτικη καμπάνια, ο ελληνικής καταγωγής creative director Teddy Santis επιστρέφει και πάλι στις ρίζες του, ενώ φαίνεται πως η τέχνη και η παράδοση αποτελούν το κεντρικό θέμα της νέας του αφήγησης.

Monopoli Team

Ήταν πριν μερικούς μήνες όταν για την καμπάνια για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021-2022 το brand Aimé Leon Dore ταξίδεψε στην Ελλάδα μέσα από τη μουσική του Κωνσταντή Πιστιόλη, ο οποίος έπαιξε λαούτο και κρουστά μεταδίδοντας την ελληνική παράδοση και τους ηπειρώτικους ήχους σε όλον τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑUlla Johnson: H Βaroque ψυχεδέλεια και οι μιμόζες ανθίζουν στη συλλογή της12.09.2018

Αυτή την φορά και για την ανοιξιάτικη καμπάνια, ο ελληνικής καταγωγής creative director Teddy Santis επιστρέφει και πάλι στις ρίζες του, ενώ φαίνεται πως η τέχνη και η παράδοση αποτελούν το κεντρικό θέμα της νέας του αφήγησης, που ξεκινά με έναν ηλικιωμένο έλληνα αγγειοπλάστη, τον κύριο Ανδρέα Μακαρή. Ο άνδρας μοιράζεται τα μυστικά της τέχνης του στα ελληνικά σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στo Ιnstagram λογαριασμό του brand, που συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ#SupportIsEverything: Η Adidas υμνεί το γυναικείο στήθος και την ποικιλομορφία του στην νέα της καμπάνια12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b