MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Η συλλογή του Brandon Maxwell ήταν αφιερωμένη στην γιαγιά του

Αυτή ήταν και η πιο προσωπική του συλλογή μέχρι σήμερα καθώς, όπως αποκάλυψε ο σχεδιαστής, ήταν εμπνευσμένη από την αγαπημένη του γιαγιά, που τώρα πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Monopoli Team

Η New York Fashion Week συνεχίζεται και ήταν η σειρά του Brandon Maxwell να παρουσιάσει την συλλογή του για το επόμενο φθινόπωρο. Αυτή ήταν και η πιο προσωπική του συλλογή μέχρι σήμερα καθώς όπως αποκάλυψε ο σχεδιαστής ήταν εμπνευσμένη από την αγαπημένη του γιαγιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVogue: Το post του γαλλικού περιοδικού στο Instagram που προκάλεσε την αντίδραση μουσουλμάνων γυναικών12.09.2018

Το show άνοιξε με τη Siri που διάβαζε τη σελίδα του Maxwell στη Wikipedia πριν προχωρήσει σε μια ταινία μικρού μήκους με συνδυασμό οικογενειακών φωτογραφιών και βιντεοκλίπ, σε πολλές από τις οποίες ήταν ο Maxwell με την γιαγιά του, η οποία τώρα πάσχει από Αλτσχάιμερ. Η σελίδα της Wikipedia μάς υπενθύμισε ότι ο Maxwell πριν γίνει σχεδιαστής πέρασε πολύ χρόνο στη μπουτίκ ρούχων της στο Longview του Τέξας. Ο ίδιος άλλωστε πιστώνει στη γιαγιά του το πάθος του για το σχέδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι maxi φούστες είναι έτοιμες να επιστρέψουν στη μόδα;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b