MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Πέντε bar στο κέντρο της Αθήνας, ιδανικά για ρομαντικά ραντεβού

Αυτά τα bar προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για ένα ρομαντικό ραντεβού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο!

Photo by Louis Hansel on Unsplash
Photo by Louis Hansel on Unsplash
author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Ρομαντικά, ατμοσφαιρικά, ήσυχα, υπό το φως των αστεριών ή των κεριών, με τον αγαπημένο μας στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού. Έτσι θα χαρακτηρίζαμε το τέλειο ραντεβού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα παρακάτω μπαρ συνδυάζουν την ρομαντική ατμόσφαιρα με το απαραίτητο “ήσυχο” περιβάλλον που απαιτεί ένα ρομαντικό ραντεβού, και φυσικά τα ξεχωριστά ποτά!  Είναι η απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε κάποιο απόμερο μέρος για να εξασφαλίσετε την ιδιωτικότητα σας. Μπορεί να βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, αλλά μένουν μακριά από τη βοή της πόλης, προσφέροντας τον ιδανικό χώρο για ένα ρομαντικό ραντεβού για δύο. Εξάλλου ποιος δεν θέλει να νιώθει ότι είναι το μοναδικό άτομο στη γη, την στιγμή που γιορτάζει τον έρωτα του με το άλλο του μισό;

Noel Bar

Ο χώρος του Noel είναι επιβλητικός και σίγουρα τόσο ξεχωριστός, όσο το ραντεβού σας για την ημέρα του έρωτα.

Για το Noel έχουμε ξαναμιλήσει, καθώς ο πανέμορφα διακοσμημένος χώρος του μας κάνει να θέλουμε να το επισκεπτόμαστε κάθε εποχή, είτε είναι Χριστούγεννα (“Noel” σημαίνει Χριστούγεννα στα γαλλικά), είτε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Με αριστοκρατικό design, μία λίστα με ιδιαίτερα cocktail και ειδικό μενού για την ημέρα -για όσους επιθυμούν και φαγητό-, το Noel δεν μπορεί να λείπει από μια λίστα με ρομαντικά μπαρ. Μπορεί να είναι πάντα γεμάτο, αλλά δεν θα το καταλάβετε, μιας και ο χώρος είναι μεγάλος και η ατμόσφαιρα άκρως ρομαντική. Λόγω ημέρας σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα από τα αγαπημένα μας cocktail στη λίστα, το “Love Unlimited”.
Noel Bar, Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα

Γιασεμί
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiasemi (@yiasemi_bistrot)


Δεν είναι τυχαίο ότι το Γιασεμί είχε επιλεχθεί για την χαρακτηριστική σκηνή του ραντεβού στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “ΑΝ“. Είτε κάτσετε στον εσωτερικό χώρο με την υπέροχη vintage αισθητική, είτε έξω στα τραπεζάκια ή στα “σκαλάκια,” ο ρομαντισμός είναι εξίσου διάχυτος. Και φυσικά δεν θα γινόταν αλλιώς, αφού στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας, κάτω από τον έναστρο ουρανό και με θέα την Ακρόπολη, είναι δύσκολο να μην παρασυρθεί κανείς από τον ερωτισμό στην ατμόσφαιρα, ειδικά μια μέρα σαν αυτή του Αγίου Βαλεντίνου.
Γιασεμί, Μνησικλέους 23, Πλάκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗμέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ξεχωριστά δώρα για μια ξεχωριστή ημέρα12.09.2018

Wagon Bar στο Τρένο στο Ρουφ

Το Wagon Bar βρίσκεται πράγματι σε βαγόνι, μια πραγματικά ξεχωριστή επιλογή για ραντεβού -από τα αγαπημένα μας ρομαντικά μπαρ.

Tα βαγόνια στο Τρένο στο Ρουφ έχουν το καθένα μια διαφορετική ιδιότητα. Μπορεί να παρακολουθήσετε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, να φάτε και να πίειτε το ποτό σας. Εμείς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επιλέγουμε το Wagon Bar, ένα παλιό, ξύλινο, φορτηγό βαγόνι που τώρα λειτουργεί ως bar μέχρι αργά τη νύχτα με μουσική, DJs, ποτό και ελαφρύ φαγητό. Στο ατμοσφαιρικό και ζεστό αυτό βαγόνι με το χαμηλό φωτισμό και το ιδιαίτερο ντεκόρ, μπορείτε να απολαύσετε το κρασί σας είτε κάποιο από τα ιδιαίτερα cocktail του μπαρ -εμείς προτείνουμε το Fantastic Boyfriend λόγω ημέρας φυσικά!
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως, Αθήνα

Vintage Wine Bar-Bistro

Ο εσωτερικός χώρος του Vintage Wine Bar

Αν εσείς και το ταίρι σας είστε λάτρεις του κρασιού, τότε δεν χρειάζεται να πάτε μακριά. Το Vintage βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως, και προσφέρει πάνω από 500 ετικέτες κρασιού από ελληνικές και διεθνείς αμπελώνες. Έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα wine bar της Αθήνας, ενώ ο χώρος είναι ιδανικός για ερωτευμένους φίλους του κρασιού. Αν θέλετε να συνοδεύσετε το κρασί σας με φαγητό, τότε σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις γαστρονομικές προτάσεις του ανάλογα με το κρασί που έχετε επιλέξει.
Vintage Wine Bar-Bistro, Μητροπόλεως 66-68, Σύνταγμα

By The Glass Wine Bar-Bistrot


Λίγα μόλις βήματα από τον Εθνικό Κήπο και απέναντι από την επιβλητική Ρώσικη Εκκλησία Αθηνών, το By The Glass στη Στοά Ράλλη, στο κέντρο της Αθήνας, αποτελεί επίσης μια πολύ καλή επιλογή για τους λάτρεις του κρασιού. Προσφέρει μία λίστα με πάνω από 500 επιλογές για κρασί και τη δυνατότητα να πίειτε το κρασί σας “σε ποτήρι.” Μπορείτε, δηλαδή, να ανοίξετε όποια φιάλη θέλετε και να τη γευτείτε σε ποτήρι, πράγμα που σας δίνει μια γκάμα επιλογών που ξεπερνά τις 200 ετικέτες. Όλα αυτά σε ένα άκρως ρομαντικό περιβάλλον, ιδανικό για μία ήσυχη κουβέντα με το άλλο σας μισό.
By The Glass Wine Bar-Bistrot, Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Σύνταγμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑValentine’s Day στο St. George Lycabettus12.09.2018

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b