MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΩΡΑ

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ξεχωριστά δώρα για μια ξεχωριστή ημέρα

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεται η αγάπη και αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε δωράκια στους αγαπημένους μας, ως μια υπενθύμιση των συναισθημάτων μας.

Ευδοκία Βαζούκη | 10.02.2022

Την ιδιαίτερη αυτή γιορτή της 14ης Φεβρουαρίου μπορεί κάποιοι να την απαξιώνουν, άλλοι να την αγαπούν ιδιαίτερα, ωστόσο μπορούμε να την αντιμετωπίζουμε λιγότερο…περιοριστικά και ίσως τη δούμε ως μια καλή ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας – που δεν πρέπει να είναι καθόλου δεδομένη – σε όλους τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας, είτε αυτοί είναι ο σύντροφός μάς, είτε οι φίλοι μας, είτε η οικογένειά μας. Και τι καλύτερο από το να το κάνουμε αυτό χαρίζοντάς τους ένα συμβολικό δωράκι;

1. Valentine’s wax melt gift box από το ÁRTE | candles & more

To ελληνικό brand ÁRTE, σίγουρα οι περισσότεροι το γνωρίζετε, καθώς ξεχωρίζει στο Instagram για την αισθητική του. Με ένα scrolling σε αυτό θα βρείτε υπέροχα αρωματικά κεριά σε μοναδικά σχέδια, ιδανικά για ένα ξεχωριστό δώρο γι΄αυτή την ημέρα. Κι αν είστε αναποφάσιστοι, η πρόταση του brand για τη φετινή γιορτή των ερωτευμένων είναι ένα ξεχωριστό κουτί που περιλαμβάνει τα αγαπημένα wax melts που έχουν γίνει η απόλυτη τάση τελευταία, δίνοντας μια άλλη αίσθηση στον προσωπικό σας χώρο. Ανακαλύψτε τα εδώ.

2. Κούπες, κάλτσες, κάρτες με ξεχωριστά μηνύματα αγάπης από το concept store banella
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Banella – The Concept Store (@banella.cs)

Στο concept store banella θα βρείτε τα πιο ξεχωριστά δώρα για το άλλο σας μισό – και όχι μόνο. Ανάμεσα σε κάλτσες και κούπες με καρδιές, κάρτες για να εκφράσετε την αγάπη σας και πολλές άλλες…cool επιλογές θα βρείτε σίγουρα το δώρο εκείνο που θα σας εκφράζει περισσότερο και θα το στείλετε μαζί με μπόλικη αγάπη στους αγαπημένους σας. Ακόμα εδώ είστε; Βρείτε τα όλα εδώ.

3. Προσωποποιημένα δωράκια από…σοκολάτα από το Pics & Bites

Και ποιος μπορεί να πει «όχι» στη σοκολάτα και τις μοναδικές…γλυκές επιλογές από το Pics & Bites, με τα βρώσιμα σοκολατένια δωράκια για κάθε περίσταση – όπως είναι και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Τι θα λέγατε, λοιπόν, φέτος να πείτε «σ’ αγαπώ» στα αγαπημένα σας πρόσωπα με μια πεντανόστιμη τρίλιζα αγάπης από σοκολάτα; Και για κάτι πιο ολοκληρωμένο, μια ωραία επιλογή είναι να συνδυάσετε τις custom σοκολάτες με ένα ποτό – όλα όμορφα τοποθετημένα σε ένα υπέροχο κουτί. Ρίξτε μια ματιά εδώ.

4. Πρωτότυπα αντικείμενα με μηνύματα αγάπης (και όχι μόνο) από το Koumpaki

Mία κούπα για να μάς σκέφτονται όταν θα πίνουν το τσάι ή τον καφέ τους, μπλούζες και κονκάρδες με φράσεις που…σπάνε τον πάγο, χειροποίητες τσάντες, σκουλαρίκια και χουχουλιάρικα φούτερ είναι μερικές ξεχωριστές ιδέες που μπορεί κανείς να βρει στο Koumpaki στην οδό Παλλάδος στην καρδιά της Αθήνας και να φτιάξει την ημέρα του κολλητού, της κολλητής, του αισθήματος.  Καλέ κοιτά ο έρωτας χρόνια; Ε, όχι. Ανακαλύψτε υπέροχες επιλογές για δώρα εδώ.

5. Posters που μιλούν για την αγάπη…διαφορετικά από τις Think Pig
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ThinkPig (@thinkpig)

Η αγαπημένες μας Αθηνά και Μαριλένα, οι κατά κόσμον Think Pig, είναι εδώ για να υμνήσουν την αγάπη λέγοντας μεγάλες αλήθειες με μπόλικη δόση χιούμορ. Αν, λοιπόν, αναζητάτε κάτι διαφορετικό για φέτος, όπως ξεχωριστά posters, πιάτα και κούπες με ιδιαίτερα μηνύματα, funky κάλτσες, κάρτες, σημειωματάρια και πολλά άλλα τότε ψάχνετε σωστά. Οι Think Pig σας περιμένουν εδώ για τις παραγγελία σας ή στο concept store τους στην Ηλιούπολη (Λεωφ. Ειρήνης 28). Καλές αγορές!

6. Η απόλυτη…ένωση με το νέο κερί από Amour et Lumière
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AMOUR ET LUMIÈRE |candles&more (@amouretlumieree)

Ο Φώτης Μαυρουδής και η Καίτη Κουκλάδα, είναι οι δημιουργοί πίσω από το brand Amour et Lumière με τα υπέροχα κεριά, αρχαιοελληνικής αισθητικής, που έχουν γίνει το απόλυτο trend στην εσωτερική διακόσμηση. Για τη φετινή γιορτή των ερωτευμένων μάς προτείνουν ένα νέο σχέδιο σε κερί με θέμα την ένωση! Ξεχωριστό και επιβλητικό, ταιριάζει σε κάθε χώρο και κάθε περίσταση. Θα το βρείτε στο e-shop του Amour et Lumière, ενώ μπορείτε εσείς να επιλέξετε το άρωμα και το χρώμα του κεριού. Δείτε ωστόσο τι άλλο φτιάχνουν τα παιδιά, καθώς η γκάμα από χειροποίητα, οικολογικά και αρωματικά κεριά, είναι μεγάλη, ενώ στο e-shop θα βρείτε και ολόκληρη τη συλλογή που έχουν σχεδιάσει για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, με τίτλο «Valentines Collection»!

7. Υπέροχο αρωματικό κερί με κόσμημα – έκπληξη από το Bantouvani
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗕 𝗮 𝗻 𝘁 𝗼 𝘂 𝘃 𝗮 𝗻 𝗶 𝗷𝗲𝘄𝗲𝗹𝗿𝘆 ✩ (@bantouvani)

«I’ve liked you since I met you», αναγράφεται πάνω στο νέο κεράκι που λανσάρει το κατάστημα κοσμημάτων της Ιωάννας και του Κωνσταντίνου Μπαντουβάνη, που βρίσκεται στο Περιστέρι (Εθνικής Αντιστάσεως 20). Το κερί μυρίζει σανδαλόξυλο και αφού το κάψεις, μετά από λίγη ώρα, εμφανίζεται από το εσωτερικό του ένα υπέροχο κόσμημα από ασήμι 925, επιχρυσωμένο και με καδένα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην εντυπωσιάσετε όποιον λάβει αυτό το δώρο, με αυτή την ιδιαίτερη αφορμή ένεκα της ημέρας. Το κερί μπορείτε να το βρείτε και στο e-shop του καταστήματος αλλά και στην σελίδα του στο Instagram.

8. Ξεχωριστές δημιουργίες από το ελληνικό brand All We See Is The Sea

Το All We See Is The Sea είναι ένα ελληνικό brand εμπνευσμένο από την ομορφιά της θάλασσας. Κάθε τι είναι φτιαγμένο με μεράκι, αγάπη και λίγο «πείραγμα» στην παράδοση. Στο e-shop μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη και μοναδική γκάμα χειροποίητων αντικειμένων για να χαρίσετε ένα ξεχωριστό δώρο στους αγαπημένους σας – ξεφεύγοντας κάπως από τα συνηθισμένα. Θα βρείτε μάλιστα και την ειδική κατηγορία Valentine’s Gifts αν θέλετε να επιλέξετε κάτι πιο συγκεκριμένο για την ημέρα των ερωτευμένων. Βρείτε το brand και στο Instagram εδώ.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b