MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Δείπνο για δύο: 4 εστιατόρια με ρομαντική ατμόσφαιρα

Επειδή ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι σας προτείνουμε 4 εστιατόρια με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και προσεγμένες γεύσεις που θα κάνουν την έξοδο σας ακόμα πιο ξεχωριστή.

The Amorous Project, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου
The Amorous Project, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έρωτευμένοι και μη, “αρπάζουμε” την ευκαιρία της εξόδου που μας δίνεται, συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Εμείς, λοιπόν, με τη σειρά μας, ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε 4 εστιατόρια με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, που θα κάνουν το ραντεβού με το ταίρι σας ακόμα πιο ξεχωριστό.

Balthazar
Balthazar, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Balthazar, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό με φιλόξενη αυλή, βρίσκει κανείς το Balthazar. Ένα μέρος ιδιαίτερης αισθητικής, που αν και βρίσκεται μέσα στην πόλη, μας ταξιδεύει κάπου πέρα από αυτή. Ατμοσφαιρικός φωτισμός, λουλούδια, ιδιαίτερη διακόσμηση και υπέροχες γεύσεις με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια συνθέτουν την ατμόσφαιρα του μαγαζιού. Σίγουρα, μία μαγευτική βραδιά περιμένει όποιον επιλέξει για τη γιορτή των ερωτευμένων το Balthazar και τον «κρυμμένο κήπο» του. Δικά μας αγαπημένα πιάτα τα ραβιόλι με κολοκύθα και η τάρτα κανέλλας, που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε.
Περισσότερες πληροφορίες για το Balthazar μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ark
Ark, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Ark, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Για όποιον πάλι «θέλει θάλασσα», όπως λέει και το γνωστό τραγούδι, το Ark στη Γλυφάδα μπορεί να του χαρίσει μία ονειρική έξοδο για την ημέρα των ερωτευμένων και όχι μόνο. Μίνιμαλ αισθητική, elegant αύρα και γαλήνια ατμόσφαιρα σε έναν χώρο που είναι κυριολεκτικά πάνω στο κύμα. Όσον αφορά τα πιάτα του μαγαζιού, βασισμένα κυρίως στα θαλασσινά με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη, ακολουθούν τη ίδια γραμμή, με άξονα την απλότητα και ιδιαίτερη σημασία στη γεύση. Με την θάλασσα να είναι διαχρονικά συνδεδεμένη με την ρομαντική ατμόσφαιρα, το Ark αποτελεί ιδανική λύση για όσους θέλουν να οργανώσουν μία ξεχωριστή έξοδο για την ημέρα των ερωτευμένων.
Περισσότερες πληροφορίες για το Ark μπορείτε να βρείτε εδώ.

The Amorous Project
The Amorous Project, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

The Amorous Project, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

Ανεβαίνοντας προς Κηφισίας, με θεατρινίστικη αισθητική και πληθωρική ατμόσφαιρα, το The Amorous Project αποτελεί το κατάλληλο μέρος για εκείνους που ψάχνουν κάτι πιο vintage. Με έμπνευσή του την Νέα Υόρκη των ’20s, η ατμόσφαιρά του μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο σε μία άλλη εποχή και μία άλλη κοινωνία, πιο ρομαντική, πιο ερωτική -όπως φανερώνει άλλωστε και η ονομασία του- συνοδεύοντας αυτό το ταξίδι με jazz και lounge ήχους. Όσον αφορά τις γευστικές επιλογές, στο Amorous Project, σαν κλασσικό ιταλικό εστιατόριο, προτείνει μία ποικιλία πιάτων, από πίτσα και ζυμαρικά, μέχρι burger, κρέας, ψάρι, αλλά και κάποιες vegan προτάσεις.
Περισσότερες πληροφορίες για το The Amorous Project μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διόνυσος Zonar’s
Διόνυσος Zonar's, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Διόνυσος Zonar’s, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Γυρνώντας πίσω στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, βρίσκει κανείς το Διόνυσος Zonar’s. Ένα ιστορικό μαγαζί με elegant αέρα, ζεστή ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένη αισθητική και μία μοναδική θέα στον Παρθενώνα. Ένα σημείο ιστορικά φορτισμένο, με τα πιάτα να ακολουθούν την αίσθηση κλασσικού που αποπνέει το μέρος. Γνώριμες γεύσεις, λίγο “πειραγμένες”, λίγο πιο σύγχρονες, συνοδευόμενες με το αγαπημένο σας κρασί, ενισχύουν την ενέργεια του μέρους, η οποία προκαλεί μια αίσθηση δέους και μας ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή. Για του Αγίου Βαλεντίνου, μάλιστα, θα υπάρχει ειδικό μενού προσαρμοσμένο στο κλίμα της ημέρας.
Περισσότερες πληροφορίες για το Διόνυσος Zonar’s μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες προτάσεις για φαγητό μπορείτε να βρείτε στο AboutFood.Gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b