Ο Guardian αποθεώνει το φαγητό της Θεσσαλονίκης – Οι γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσετε
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΈνα πλούσιο αφιέρωμα στο φαγητό της Θεσσαλονίκης δημοσίευσε ο Guardian εξυμνώντας τη γευστική κουλτούρα της πόλης – Αυτές είναι οι τοπικές γεύσεις που ξεχώρισε η βρετανική εφημερίδα.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΠολλοί είναι οι λόγοι για να επισκεφθεί κανείς τη Θεσσαλονίκη. Οι γεύσεις της είναι ένας από τους σημαντικότερους. «Τι είναι αυτό που κάνει το φαγητό και το ποτό στη Θεσσαλονίκη τόσο ξεχωριστό;», αναρωτιέται ο Guardian στο πρόσφατο αφιέρωμά του, που αποθεώνει το φαγητό που μπορεί να απολαύσει κανείς στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.
Δεν αποτελεί έκπληξη που η Θεσσαλονίκη αναδείχθηκε γαστρονομική πρωτεύουσα της Unesco τον Νοέμβριο του 2021, γράφει η εφημερίδα. «Η Θεσσαλονίκη είναι πράγματι η πόλη του φαγητού», λέει στον Guardian η Diane Kochilas, η Ελληνοαμερικανίδα τηλεοπτική σεφ με αμέτρητα μαγειρικά βιβλία και συνταγές για την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στο ενεργητικό της.
Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google