MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ποια είναι η… «πράσινη» – περιβαλλοντική πλευρά του Μετρό της Αθήνας

Ποια είναι η «πράσινη» και «περιβαλλοντική» διάσταση του μεγαλύτερου δημόσιου έργου υποδομής που υλοποιείται στην Ευρώπη.

Monopoli Team

Μπορεί η προώθηση των πρόδρομων εργασιών ή και των βασικών, ιδίως η εκκίνηση αυτών που σχετίζονται με την «είσοδο» του μετροπόντικα από το εργοτάξιο στην Κατεχάκη και στο Γαλάτσι, η οποία εκτιμάται ότι θα συμβεί το προσεχές διάστημα (νωρίτερα, ίσως και εντός Φεβρουαρίου εκκινήσουν εκσκαφές της «εισόδου» στην Κατεχάκη), να αποτελούν το πλέον «καυτό» ζήτημα αναφορικά με την κατασκευαστική πρόοδο για την Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας, ωστόσο, υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες διαστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠερπατώντας με τους Φιλέλληνες: 62 «έξυπνες» ιστορικές πινακίδες σε δρόμους της Αθήνας12.09.2018

Ανάμεσα στις οποίες, όπως σημειώνεται και από τον αρμόδιο φορέα της «Αττικό Μετρό» και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ξεχωρίζει η… «πράσινη» και «περιβαλλοντική» διάσταση του μεγαλύτερου δημόσιου έργου υποδομής που υλοποιείται στην Ευρώπη, ύψους 1,5 δισ. ευρώ από την κοινοπραξία «ΑΒΑΞ – GHELLA SpA – ALSTOM Transport», με ορίζοντα ολοκλήρωσης μέσα στα επόμενα 8 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Ellinikon Experience Park: Μια νέα συναρπαστική παιδική χαρά περιμένει τα παιδιά για αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και περιπέτειας12.09.2018

Διαβάστε τη συνέχεια στο Insider.gr

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b