MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
06
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Και το όνομα αυτού: Η τρίτη solo stand up comedy του Αριστοτέλη Ρήγα στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

Η νέα stand up comedy και μουσική κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα, με τίτλο «Και το όνομα αυτού», που παρουσιάζεται στο Φουαγιέ του Θεάτρου «Τζένη Καρέζη», παίρνει παράταση έως τέλος Μαρτίου.

Monopoli Team

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, stand up comedian και μουσικός, επιστρέφει στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη» με την 3η σόλο παράστασή του με τον τίτλο «Και το όνομα αυτού».

Με τη γνωστή του συνταγή, μια δόση standup comedy και μια δόση μουσική κωμωδία, και με μια εντυπωσιακή «παλέτα» αστείων, περνάει από τα καταιγιστικά λογοπαίγνια, σε μικρές σουρεαλιστικές ιστορίες, στις κοινές μας εμπειρίες από την έλευση της πανδημίας και καταλήγει στις δικές του εμπειρίες ως νέος πατέρας.

Όλα αυτά πασπαλισμένα με ξεκαρδιστικά μουσικά mash up, παιδικά τραγούδια «αλλιώς», τον Sin boy, τους Iron Maiden, τους Radiohead και τον Τρικαλινό Michael Jackson. Μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία. Αν εξαιρέσουμε τις προηγούμενες παραστάσεις του Αριστοτέλη Ρήγα.

Προσβασιμότητα και covid-19 οδηγίες

*Η πρόσβαση στο θέατρο είναι δυνατή με αμαξίδιο (ανελκυστήρας κάθισμα για σκάλες)

**Για την είσοδο του κοινού στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε κλειστούς χώρους, απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικες διατάξεις. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου (ταυτότητα, διαβατήριο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTo MIC DROP Comedy Club στο Θέατρο Τζένη Καρέζη – Το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου12.09.2018

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του θεάτρου ενώ η προσέλευση ανήλικων προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Αριστοτέλης Ρήγας

Διάρκεια: Διάρκεια: 75
Τιμές Εισιτηρίων: €10 Γενική είσοδος
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 10 έως 31 Μαρτίου
Πληροφορίες: Προπώληση: Viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου. Ομαδικές κρατήσεις στο ταμείο του θεάτρου. Ώρες ταμείου: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 11:00-13:00 & 17:00-22:00.
Παραστάσεις: Πέμπτη 10, 17, 24 Φεβρουαρίου 2022 και 3,10,17,24, 31 Μαρτίου 2022 | Ώρα έναρξης: 20.30.
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/standupcomedy/kai-to-onoma-autou/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Τζένη Καρέζη, Ακαδημίας 3, Αθήνα. Τηλ: 2103636144 – 2103625520. | https://theatrotzenikarezi.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Αλαντίν και τα Μαγικά Χριστούγεννα: Ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια στο Μέγαρο
ΘΕΑΤΡΟ
Το ημερολόγιο ενός τρελού: Η παράσταση του Στάθη Λιβαθινού για 2η χρονιά στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
ΘΕΑΤΡΟ
Ζιζέλ: Μια διαδραστική μουσική και χορευτική εμπειρία για παιδιά στην Λυρική Σκηνή
ΘΕΑΤΡΟ
Μακριά νύχτα στη Γη του Νοντ, του Duncan Graham στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
ΘΕΑΤΡΟ
Άμλετ*, του Ανδρέα Φλουράκη στο Θέατρο ΕΛΕΡ
ΘΕΑΤΡΟ
Το Ψέμα του Μυαλού, του Σαμ Σέπαρντ στο Σύγχρονο Θέατρο
ΘΕΑΤΡΟ
Ένα Κουκλόσπιτο, του Χένρικ Ίψεν στη Σκηνή Μπέκετ
ΘΕΑΤΡΟ
Mother Tongue: Ένας γυναικείος μονόλογος της Γεωργίας Τσαγκαράκη στο Theatre Of The No
Θεατρικά Νέα
Η «Ηλέκτρα» του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία - Πρώτες εικόνες από τις πρόβες
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Πατέρας, του Αυγούστου Στρίντμπεργκ στο Θέατρο Καλλιρόης
ΘΕΑΤΡΟ
Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ έρχεται στο Βασιλικό Θέατρο
ΘΕΑΤΡΟ
Τα άνθη του κακού, του Σέρχιο Μπλάνκο στο Θέατρο του Νέου Κόσμου