MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Έτσι εξαπατούσε γυναίκες»: Η ιστορία του Απατεώνα του Tinder έρχεται στο Netflix

Η αληθινή ιστορία του Shimon Hayut, του μεγαλύτερου απατεώνα του Tinder, γίνεται ντοκιμαντέρ και έρχεται τις επόμενες ημέρα στην πλατφόρμα του Netflix.

Monopoli Team

«Μπορείς να βρεις τα πάντα στο Tinder. Ένα απλό swipe, μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου», ακούμε να λέει στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ The Tinder Swindler του Netflix ένα από τα πολλά θύματα του Shimon Hayut, του μεγαλύτερου απατεώνα, που γνώρισε το dating app.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡέιν Γουίλσον: 10 λόγοι που ο Dwight του The Office είναι ίσως ο καλύτερος χαρακτήρας όλων των εποχών12.09.2018

Η streaming πλατφόρμα ρίχνει φως στην ιστορία εξαπάτησης, στην οποία ο περιβόητος απατεώνας του Tinder, κορόιδεψε αρκετές γυναίκες, κλέβοντάς τους πολλά εκατομμύρια ευρώ. Το σχέδιο που ξεδίπλωνε σε κάθε του νέα γνωριμία ήταν πάνω κάτω το ίδιο. Στην αρχή παρουσιαζόταν ως δισεκατομμυριούχος διεθνής επιχειρηματίας, κάνοντας δώρα και κλείνοντας ραντεβού σε ακριβά εστιατόρια με τις κοπέλες που γνώριζε.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜανώλης Εμμανουήλ: Ο Έλληνας ηθοποιός πίσω από τη βρετανική καμπάνια για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b