MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βottega Veneta: Ο οίκος μόδας «καταλαμβάνει» το Σινικό Τείχος με μια μνημειώδη ψηφιακή εγκατάσταση

Για τον εορτασμό του επερχόμενου κινεζικού σεληνιακού νέου έτους, ο διάσημος οίκος μόδας Βottega Veneta «καταλαμβάνει» μέρος του Σινικού Τείχους της Κίνας, με μια μνημειώδη ψηφιακή εγκατάσταση.

Photo credits: Βottega Veneta
Monopoli Team

Η δημόσια εγκατάσταση τέχνης του ιταλικού οίκου, η οποία θα προβάλλεται έως τις 12 Ιανουαρίου 2022, εμφανίζει ένα πολύχρωμο εορταστικό μήνυμα στις αποχρώσεις του πράσινου και του μανταρινί, που είναι σύμβολο τύχης. Το μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη γράφει «新春快乐», που μεταφράζεται σε «ευτυχισμένο το νέο έτος».

Η Βottega Veneta αποκάλυψε την ψηφιακή εγκατάσταση ενόψει του Κινέζικου Νέου Έτους, που θα λάβει χώρα την 1η Φεβρουαρίου 2022. Το έργο προσθέτει ένα έντονο χρώμα στο τοπίο που περιβάλλει το μεγαλοπρεπές τείχος, εμπλουτίζοντάς το με αυτές τις πράσινες και μανταρινί αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν στην τελευταία καμπάνια του πολυτελούς οίκου μόδας.

Μαζί με αυτήν την εγκατάσταση, ο οίκος έχει δεσμευτεί επιπλέον και για μία δωρεά, προκειμένου να υποστηρίξει την ανακαίνιση και τη συντήρηση του «περάσματος Shanhai», του μεγάλου τείχους του ανατολικότερου οχυρού της Κίνας, που είναι ιστορικά γνωστό ως το «πρώτο πέρασμα κάτω από τον παράδεισο».

Πηγή: designboom.com

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b