MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον AΝΤ1

Επεισόδιο 78, σεζόν 2η. Ο Στέφανος δέχεται να ομολογήσει τα πάντα στην Αθηνά, με τον όρο να πηγαίνει να τον βλέπει κάθε μέρα. Ένας απελπισμένος κτηνοτρόφος απειλεί με όπλο τους ανθρώπους του εργοστασίου. Τα πράγματα θα έχουν πολύ άσχημη εξέλιξη, όταν η Αλίκη θα μπει μπροστά προσπαθώντας να τον σταματήσει. Ο Νικήτας προτείνει ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο για να αποκαλυφθεί η απάτη, ενώ το ατύχημα του Πετρίδη τρομάζει τους κτηνοτρόφους, που διστάζουν να μιλήσουν. Η Γαλανού φαίνεται ότι κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που έχει οδηγήσει στην κακή σχέση που έχει με την κόρη της. Η Αλεξάνδρα επισκέπτεται τον Στέφανο στη φυλακή αποφασισμένη πια να πάρει την εκδίκησή της για τον θάνατο του Φίλιππου. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αναστατώνει τη ζωή της Ελένης…

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 68, σεζόν 1η. Η Λουίζα επιβεβαιώνει, με τη βοήθεια γραφολόγου, πως το σημείωμα αυτοκτονίας της Νόρας είναι πλαστό. Ο Σπύρος σκοπεύει για άλλη μια φορά να ενοχοποιήσει τον Αντώνη, και φτάνει στα άκρα για να τα καταφέρει. Η Μαρία προσπαθεί να βρει τον ένοχο για την κλοπή των χρημάτων αλλά και να λογικεύσει την Έλενα, που και πάλι ξεσπάει στη Λουίζα. Ο Μιχάλης είναι πολύ προβληματισμένος με την Έλενα και τα άκρα στα οποία την οδηγεί η ζήλια της, τον χαροποιεί όμως η επιθυμία της Κατερίνας να ξαναβρεθούνε. Η Κορίνα και ο Άλκης βγαίνουν ξανά για φαγητό, ενώ η Χριστίνα και ο Αχιλλέας κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τη Λίτσα και το παιδί της. Ένα νέο πρόσωπο φτάνει στον Πόρο, είναι ο Στέφανος Παππάς (Μέμος Μπεγνής), ο οποίος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την οικογένεια Κεχαγιά.

19:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 64, Σεζόν 1η. Ο Φεγκούδης προσπαθεί να καταλάβει τι υλικά χρησιμοποίησε ο Χρύσανθος στην παρασκευή του μείγματος. Η Μάρω με τη βοήθεια της Πελαγίας κρατά τον Φλοριάν δεμένο στο σπίτι της. Συγχρόνως ο Πιπερόπουλος για να καθησυχάσει τη Μαριτίνα ότι δεν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε κείνον και τη Διώνη, υπογράφει συμφωνητικό βάσει του οποίου της παραχωρείται μετά τη λήξη του break το 50% της Φεγκούδης Σνακς, ενώ ο Παντελής λέει στη Ντάνι και την Έμιλυ να πουν στη Μαριτίνα ότι υπερέβαλλαν στα λεγόμενά τους. Η Σούλα αποπαίρνει τον Λουδοβίκο όταν της κάνει νύξη για τη σχέση τους και συμβουλεύει την Τόνια να μιλήσει στον Φεγκούδη για την απαγωγή του μωρού. Ο Χρύσανθος δέχεται μια απρόσμενη νυχτερινή επίσκεψη στο γραφείο του…

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 73, σεζόν 1η. Η Αργυρώ πέφτει στα νύχια των αρχαιοκαπήλων, και η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή. Θα καταφέρει ο Αστέρης να τη σώσει ή θα αποδειχτεί πολύ αργά για αυτήν; Οι ετοιμασίες για το γάμο της Θοδώρας είναι πυρετώδεις, ενώ ο Άγγελος αναζητά ολοένα και πιο πιεστικά απαντήσεις για τον πατέρα του. Μία φρικτή αλήθεια θα βγάλει την Καλλιόπη από τα ρούχα της, τη στιγμή που το χάσμα μεταξύ των δύο οικογενειών, δείχνει να μικραίνει. Θα καταφέρουν να παραμερίσουν τις διαφορές τους, και να κάνουν μια νέα αρχή; Και ενώ ο Πέτρος τα ξαναβρίσκει με τη Σεμίνα, η αποκάλυψη της επανασύνδεσής τους στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, θα σημάνει την αρχή μίας πολύ μεγάλης περιπέτειας για τον ίδιο, με οδυνηρές συνέπειες…

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 124, σεζόν 2η. Η Χάιδω και η Αρετή τσακώνονται στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών. Το Εφετείο για την υπόθεση της διαθήκης, ορίζεται σε ένα μήνα. Η είδηση αυτή προκαλεί αγωνία στη Μυρτάλη, αλλά πολύ περισσότερο στον Ισίδωρο, ο οποίος φοβάται πως θα τα χάσει όλα. Την παραμονή του γάμου της Ιουλίας οι συμπέθεροι σμίγουν για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ από την άλλη, ο Στάθης τριγυρίζει ολομόναχος στην Αρεόπολη, με μοναδική παρέα τον Πότη. Παράλληλα, η Αρετή, ακολουθώντας τις συμβουλές του Στέφανου, έχει σταματήσει την επίθεση εναντίον του και προσπαθεί με το καλό να τον ξαναφέρει κοντά της. Στην Αθήνα, η Βασιλική παίρνει τηλέφωνο τον Στέφανο, οποίος της μιλά σκληρά και της κλείνει το τηλέφωνο. Ο Αλέξης εξομολογείται στον πατέρα του την ιστορία της απαγωγής της Μυρτάλης, αλλά από τη δική του οπτική γωνία. Ο Θεοδόσης, όχι μόνο δεν σοκάρεται από τα γεγονότα, αλλά προσπαθεί να τα υποβαθμίσει ακόμα κι όταν η Μαργαρίτα του τα διηγείται ακριβώς όπως έγιναν.

22:15 42°C στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 1. Ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο, «ανοίγει» τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν. Παραγωγή της COSMOTE TV.

Ταινίες

22:30 Το Άλογο Του Πολέμου (War Horse) στον ALPHA

Πολεμικό δράμα, αμερικανικής και ινδικής παραγωγής 2011

Παίζουν: Τζέρεμι Ίρβιν, Πίτερ Μούλαν, Έμιλυ Γουάτσον, Νιλς Άρεστραπ, Ντέιβιντ Θιούλις, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς / Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Λίγο μετά το ξέσπασμα του Α’ παγκοσμίου πολέμου, ο Άλμπερτ, ένας έφηβος που ζει στη βρετανική ύπαιθρο, μαθαίνει ότι ο πατέρας του πούλησε, λόγω χρεών, στο βρετανικό ιππικό το αγαπημένο του άλογο, Τζόι. Ο Τζόι καταλήγει στην πρώτη γραμμή του γαλλικού μετώπου και ο Άλμπερτ αποφασίζει να καταταγεί στον στρατό με σκοπό να τον ξαναβρεί.

23:00 Το Κορίτσι Με Το Τατουάζ (The Girl With The Dragon Tattoo) στο OPEN

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής, σουηδικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2011

Παίζουν: Ντάνιελ Κρεγκ, Ρούνι Μάρα, Στέλαν Σκάργκαρντ, Κρίστοφερ Πλάμερ

Ένας καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμηση δημοσιογράφος αναλαμβάνει να ερευνήσει την προ σαράντα πέντε ετών εξαφάνιση της γόνου μιας πανίσχυρης οικονομικά σουηδικής οικογένειας. Μια αντικοινωνική ερευνήτρια-χάκερ με προσωπικά προβλήματα θα προσφερθεί να τον βοηθήσει.

20:15 Escape from Raqqa στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ, γαλλικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Αμόν, Παίζουν: Σουάν Αρλό,Φίνεγκαν Όλντφιλντ, Ζισκά Καλβαντά

Μια γυναίκα αφήνει τη Γαλλία, μαζί με τον πεντάχρονο γιο της, για να μπει στις τάξεις του ISIS, στη Ράκα της Συρίας. Πίσω στο Παρίσι, ο σύζυγός της, με τη βοήθεια κάποιων φίλων, σχεδιάζει μια επιχείρηση διάσωσης. Αληθινή ιστορία.

21:00 Η Νύχτα Πριν Πέσει το Παρίσι (Diplomacy) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ιστορική, γαλλικής/γερμανικής παραγωγής του 2014

Σκηνοθεσία: Φόλκερ Σλέντορφ, Παίζουν: Αντρέ Ντισολιέ,Νιλς Αρεστρούπ,Μπούργκχαρτ Κλάουσνερ

Το 1945, ο Σουηδός πρέσβης στο Παρίσι, Ραούλ Νόρντλινγκ, συναντά τον Ντίτριχ φον Σόλτιτζ, τον Γερμανό στρατηγό – διοικητή της πόλης, και προσπαθεί να τον πείσει να παραβεί την εντολή του Χίτλερ και να μην ανατινάξει σημαντικά ιστορικά μνημεία σε όλη την πόλη.

Ντοκιμαντέρ

21:00 Ο Έρωτας στα Χρόνια της Οθόνης – Η ταινία στο COSMOTE HISTORY HD

Κατηγορία: Ντοκιμαντέρ, Σκηνοθεσία: Αικατερίνη Παπαγεωργίου

(2019). Πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που επικοινωνούμε και ερωτευόμαστε μέσα στα χρόνια; Από τα νυφοπάζαρα του Παγκρατίου στην οθόνη του κινητού μας, επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναλύουν τη σχέση έρωτα και τεχνολογίας. Παραγωγή: COSMOTE TV, White Fox. (86′)

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b