MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

LL Cool J: Άγαλμα του διάσημου ράπερ στη Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για να παίξει τη μουσική του

Τοποθετημένο στο πάρκο Flushing Meadows Corona στο Queens, το χάλκινο άγαλμα του ράπερ LL Cool J διαθέτει ένα χρυσό boombox και είναι προγραμματισμένο να «παίζει» τη μουσική του. Με ποιον τρόπο όμως συμβαίνει αυτό;

Monopoli Team

Η νέα χάλκινη προτομή του LL Cool J βρίσκεται στο πάρκο Flushing Meadows Corona στο Queens και αποτελεί δημιουργία του Sherwin Banfield. Το ιδιαίτερο όμως αυτής της προτομής είναι πως αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να παίξει τη μουσική του ράπερ! Συγκεκριμένα, το έργο ονομάζεται «Going Back to the Meadows» και είναι τοποθετημένο πάνω από ένα χρυσό boombox, που τροφοδοτείται ενεργειακά από τον ήλιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό TimeOut, το έργο είναι προγραμματισμένο να «παίζει» τη μουσική του ράπερ καθημερινά από το μεσημέρι έως τις 17:00, για πέντε ημέρες την εβδομάδα. Το έργο θα εκτίθεται στο συγκεκριμένο σημείο έως τις 23 Νοεμβρίου 2022.

Ο δημιουργός του, Sherwin Banfield, ο οποίος στο παρελθόν έχει τιμήσει με έργα του τους Phife Dawg, Prodigy και Jam Master Jay με αντίστοιχα γλυπτά στο Queens το 2019, το χαρακτήρισε ως «ένα έργο αγάπης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝτέιβιντ Μπόουι: Για περισσότερα από 250 εκ. δολάρια πουλήθηκαν στην Warner Chappell Music τα δικαιώματα των τραγουδιών του12.09.2018

«Χρησιμοποιώντας τα χρόνια των μαθημάτων μου στη μελέτη των αρχαίων αγαλμάτων, των δασκάλων της ελληνορωμαϊκής και της ιταλικής Αναγέννησης, προσπάθησα να διαμορφώσω την ουσία, τη δύναμη, το σθένος, την ευαισθησία και την αποφασιστικότητα του LL Cool J σε αυτή την προτομή», έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Instagram.

 «Τα πάντα είναι δυνατά», έγραψε με τη σειρά του ο LL Cool J όταν μοιράστηκε ένα βίντεο του αγάλματός του στο Instagram τον περασμένο μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LL COOL J (@llcoolj)

Πηγή: nme.com

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b