MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

1987: Tο νέο album του SNIK σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση από το Jägermeister Live Arena

O δημοφιλής ράπερ θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ για πρώτη φορά, σε πρώτη μετάδοση μέσα από το Jägermeister Live Arena.

Monopoli Team

Ο SNIK, ο no1 εκπρόσωπος της ραπ σκηνής στην Ελλάδα, επιστρέφει με του νέο ολοκληρωμένο album που έχει τίτλο «1987», από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

O δημοφιλέστερος hitmaker της γενιάς του ετοιμάζεται να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα και να δημιουργήσει τα νέα μουσικά trends της εποχής με το νέο του album «1987» – ένα album γεμάτο smash hits, ανατρεπτικές συνεργασίες και παραγωγές διεθνών προδιαγραφών.

Έτσι, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να απολαύσουμε τον SNIK σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση του νέου του album, μέσα από το καινοτόμο concept του Jägermeister Live Arena και την πλατφόρμα της Viva.

Το Jägermeister έχει φροντίσει η βραδιά αυτή να είναι απολαυστική από το σπίτι με ειδικά combos είτε ατομικά, είτε για να παρακολουθήσετε το μοναδικό Live με φίλους. Με την αγορά κάθε combo κερδίζετε αυτόματα και τον ατομικό κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα της Viva.

Βρείτε τα μοναδικά combos που θα σας δώσουν το χρυσό κωδικό, είτε μέσα από το επίσημο e-shop του Jagermeister είτε μέσα από το E-food, ενώ εισιτήριά θα διατίθενται φυσικά και μέσα από την πλατφόρμα της Viva.

Μη μείνεις όμως στα combos, κάνε δική σου και τη συλλεκτική φιάλη που θα κυκλοφορήσει, σε περιορισμένο αριθμό, με το νέο εξώφυλλο του πιο δημοφιλή Έλληνα ράπερ καλλιτέχνη, αποκλειστικά στο e-shop του Jägermeister.

1987: Tο νέο album του SNIK σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, μέσα από το Jägermeister Live Arena

Σχετικά με την Β.Σ. Καρούλιας

Η Β.Σ. Καρούλιας είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 15 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς μπύρας, οίνων, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ροφημάτων, χυμών και αναψυκτικών, στη χώρα μας. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση όλη τη μέρα, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Ανάμεσα στα διεθνή σήματα που σήμερα διακινεί  η Β.Σ.Καρούλιας περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα: Metaxa, Stolichnaya, Remy Martin, Cointreau, NOS, Raven Rare, Cutty Sark, Label 5,  Ocho Tequila, Jagermeister, Glenmoray, Mount Gay Rum, Βlue Beetle Gin, Artesano Rum, The Botanist Gin, Bruichladdich κ.α.  Επίσης το τσίπουρο και το απόσταγμα σταφυλιού Τσιλιλή, το Ούζο 12, το ούζο Πιτσιλαδή και το ούζο Καζανιστό Στουπάκη, τα λικέρ μαστίχας Ομηρικό,  καθώς και μια σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους των κτημάτων Κυρ-Γιάννη, Αβαντίς, Ζαφειράκη, Μπαραφάκα, Γαβαλά, Nτουράκη, Χατζηγεωργίου, Ορεάλιος Γη, Οινοποιητική Μονεμβασιάς, κτήμα Σιγάλα, οι μπύρες Bud, Stella Artois, Corona, Septem, Estrella Damm, Peroni, Pilsner Urquell, Paulaner κ.α , οι καφέδες Cortese και Dalmayr κ.α. Τα premium mixers Fever Tree, ΟΖ, οι φυσικοί χυμοί Λακωνία, η σειρά αναψυκτικών Green Pro Mixers Series και τα ice teas Υamas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ21 ελληνικά και ξένα albums που θα θυμόμαστε από το 202112.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b