MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eminem: Έδωσε 450.000 δολάρια για την αγορά ενός NFT πιθήκου που του μοιάζει

Από ό,τι φαίνεται ο Eminem ακολουθεί το παράδειγμα των Jimmy Fallon και Snoop Dog και προχώρησε και ο ίδιος στην αγορά ενός NFT από το Bored Ape Yacht Club. Συγκεκριμένα ξόδεψε 450.000 δολάρια για να αγοράσει ένα NFT πιθήκου που του μοιάζει.

Monopoli Team

Το έργο, που αποτελεί πλέον και τη φωτογραφία προφίλ του επίσημου λογαριασμού του Eminem στο Twitter, ανήκει στον χρήστη @Gee__Gazza, ο οποίος ανακοίνωσε μέσα από τον δικό του λογαριασμό ότι πούλησε το NFT στον ίδιο τον ράπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆνθηση στην αγορά τέχνης το 2021: Ρεκόρ πωλήσεων χάρη στα κρυπτονομίσματα12.09.2018

Σύμφωνα με το Decrypt, ο Eminem αγόρασε την απεικόνισή του σε μορφή πιθήκου από το Bored Ape Yacht Club έναντι 123,45 Ethereum, που μεταφράζεται σε περίπου 450.000 δολάρια.

Το έργο τέχνης απεικονίζει έναν πίθηκο με λευκή γούνα, ένα γκρι καπέλο, ένα χρυσό σακάκι και ασορτί αλυσίδες.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο χρήστης @Gee__Gazza εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και το πόσο απίστευτο του φαίνεται που ο ίδιος ο Eminem αγόρασε το έργο του. Συγκεκριμένα έγραψε:

Το Decrypt ισχυρίζεται ότι το εν λόγω έργο τέχνης είναι ένα από τα 15 NFT που έχει αγοράσει συνολικά ο Eminem, ο οποίος δεν είναι ο μόνος που έχει ξοδέψει χρήματα για την αγορά NFT. Άλλοι διάσημοι που έχουν αγοράσει τουλάχιστον ένα NFT από το Bored Ape Yacht Club είναι ο Jimmy Fallon, ο Steph Curry και ο Snoop Dog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOzzy Osbourne: Ο θρυλικός μουσικός βγάζει το δικό του κρυπτονόμισμα12.09.2018

Η αγορά αυτή σηματοδοτεί την τελευταία επιχειρηματική προσπάθεια του πολυπλατινένιου ράπερ, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Ozzy Osbourne ανακοίνωσε τη δική του συλλογή NFT, CryptoBatz.

Πηγή: www.nme.com

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b