MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS

12 μεγάλα θεάματα για τις μέρες των γιορτών

Μια ανάσα από την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου σας προτείνουμε 12 εορταστικές εκδηλώσεις που θα σας κάνουν να πιστέψετε ξανά στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Αριστούλα Ζαχαρίου | 24.12.2021

Δεν υπάρχει γιορτή που να έχει συνδεθεί περισσότερο με λέξεις όπως «λάμψη», «μεγαλοπρέπεια» και «μαγεία» από την γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μια γιορτή φωτεινή, αισιόδοξη και νοσταλγική όπου όλα φαντάζουν παραμυθένια, συναρπαστικά, επιβλητικά ή έστω πασπαλισμένα με γερές δόσεις χρυσόσκονης. Αυτή η γενικότερη αίσθηση δεν περιορίζεται μόνο στους στολισμούς, τα δώρα ή τις λαμπερές εμφανίσεις μας στα ρεβεγιόν και τα γιορτινά τραπέζια αλλά επεκτείνεται και στο πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων που προσφέρει η Αθήνα αυτές τις ημέρες και που έρχονται για να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

Παραστάσεις και συναυλίες σε μερικούς από τους σημαντικότερους χώρους πολιτισμού της πόλης, απόλυτα εναρμονισμένες με το γιορτινό κλίμα που επικρατεί στους δρόμους και τα σπίτια μας, υπόσχονται να παρασύρουν τις αισθήσεις μας μέσα από μαγευτικές εικόνες, χρώματα και μελωδίες, προσφέροντας μας ένα φαντασμαγορικό και μεγαλειώδες θέαμα. Παρακάτω ακολουθούν δώδεκα προτάσεις μεγάλων θεαμάτων που μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε σόλο είτε με φίλους ή την οικογένεια σας.

Ο Καρυοθραύστης: Η ομορφότερη χριστουγεννιάτικη ιστορία ζωντανεύει από τον Κωνσταντίνο Ρήγο στην Εθνική Λυρική Σκηνή-ΚΠΙΣΝ Χριστούγεννα στην Αθήνα: 12 εντυπωσιακά θεάματα για να παρακολουθήσετε τις μέρες των γιορτών

Ο Διευθυντής Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κωνσταντίνος Ρήγος, επιστρέφει για μια ακόμη φορά στον αγαπημένο του συνθέτη, Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, και μας παρουσιάζει μια νέα συναρπαστική χορογραφία για ένα από τα εμβληματικότερα μπαλέτα όλων των εποχών, ισορροπώντας ανάμεσα στη σύγχρονη εικόνα και την κλασική παράδοση του χορού. Η χριστουγεννιάτικη ιστορία του «Καρυοθραύστη» ζωντανεύει για αυτές τις γιορτές στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ (ΚΠΙΣΝ) και ο σκηνοθέτης, χορογράφος και σκηνογράφος της παράστασης μας καλεί να βιώσουμε τον φαντασμαγορικό και συνάμα σκοτεινό και παράξενο κόσμο της μέσα από τα προσωπικά μας όνειρα και απωθημένα.
24, 26, 29, 31 Δεκεμβρίου 2021 & 2 Ιανουαρίου 2022 | Ώρα έναρξης: 19.30 (Κυριακή 18.30)
Τιμές εισιτηρίων: 15€, 20€, 30€, 35€, 42€, 50€, 55€, 70€. Φοιτητικό, παιδικό: 12€. Περιορισμένης ορατότητας: 10€ | Προπώληση: ticketservices.gr.
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα. Τηλ. Ταμείων: +30 213 0885700 (Καθημερινά 09.00-21.00). Ε: [email protected] | https://www.nationalopera.gr/

«Μια υπέροχη ζωή»: Η κλασική χριστουγεννιάτική ταινία σε μια ιδιαίτερη παράσταση από τον Γιάννη Καλαβριανό στο Μέγαρο Μουσικής Χριστούγεννα στην Αθήνα: 12 εντυπωσιακά θεάματα για να παρακολουθήσετε τις μέρες των γιορτών

Η κλασική ταινία του Φρανκ Κάπρα, η οποία κατέχει σταθερή παρουσία σε όλες τις λίστες με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών, παρουσιάζεται αυτές τις γιορτές στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στην θεατρική, απόλυτα νοσταλγική εκδοχή του Τζό Λάντρυ, με τίτλο «Μια υπέροχη ζωή – a Live radio play»Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Καλαβριανού, το σύμπαν της πιο τρυφερής χριστουγεννιάτικης ιστορίας ζωντανεύει μέσα από μια μουσικοθεατρική παράσταση που εκφράζει την ανάγκη όλων μας να πιστέψουμε ότι τελικά «η ζωή μπορεί να είναι υπέροχη». Η υπόθεση επικεντρώνεται γύρω από έξι ηθοποιούς οι οποίοι σε ένα ραδιοφωνικό στούντιο αμέσως μετά την λήξη του Β’  Παγκοσμίου Πολέμου πραγματοποιούν μια ραδιοφωνική μετάδοση του φιλμ με εναλλαγές ρόλων, χρήση καθημερινών αντικειμένων για τη δημιουργία ηχητικών εφέ, καθώς και την μουσική συνοδεία μιας τζαζ ορχήστρας.
Σάββατο 25/12 στις 20:00, Κυριακή 26/12 στις 17:00 και στις 20:00 Τετάρτη 29/12 στις 20:00, Πέμπτη 30/12 στις 17:00 και στις 20:00 Τρίτη 4/1 στις 20:00, Τετάρτη 5/1 20:00.
Τιμές Εισιτηρίων:8€ (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι), 11€, 17€, 24€, 29€, 34€, 40€ | Προπώληση: megaron.gr.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000 | Email: [email protected] | https://www.megaron.gr/

Η Κρητικοπούλα: Η κωμική όπερα του Σπύρου Σαμαρά σε μια ιστορική παραγωγή στο Θέατρο Ολύμπια

Δέκα χρόνια πριν ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας, στην πρώτη του συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, παρουσίασε το κύκνειο άσμα του Σπύρου Σαμαρά, μια κωμική όπερα για τον έρωτα και την επανάσταση στα χρόνια της ενετοκρατίας, στην πρώτη της πλήρη σκηνική αναβίωση μετά από 80 χρόνια. Η ιστορική αυτή παραγωγή επανέρχεται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Θέατρο Ολύμπια, σε μουσική διεύθυνση Ανδρέα Τσελίκα, με έναν πολυπληθή θίασο ανερχόμενων και καταξιωμένων σολίστ, ορισμένοι από τους οποίους ερμηνεύουν τους ίδιους ρόλους με το θρυλικό εκείνο ανέβασμα του 2011. Η υπόθεση επικεντρώνεται γύρω από την όμορφη Αρετή, η οποία μεταμορφώνεται σε Μανωλιό με στόχο να πείσει τον Ενετό Δούκα να παραχωρήσει δικαιώματα στους συμπατριώτες της. *Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων.
Σάββατο 25/12, Δευτέρα 27/12, Τρίτη 21/12, Πέμπτη 23/12 στις 20:00 και Κυριακή 19/12 στις 18:30
Θέσεις περιορισμένης ορατότητας: €5 Δ’ Ζώνη (Φοιτητικό, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, άνω των 65 ετών): €10 Γ’ Ζώνη: €15 Β’ Ζώνη: €17 Α’ Ζώνη: €20 Διακεκριμένη Ζώνη: €30 Προεδρικό θεωρείο: €40 | Προπώληση: ticketservices.gr.
Ολύμπια, , Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» Ακαδημίας 59, Αθήνα | Τηλ; 210 3642540.

Ο θαυμαστός κόσμος του «Καρυοθραύστη» παρουσιάζεται στη σκηνή του Christmas Theater από το Classical Ballet της Αγίας Πετρούπολης

Το Classical Ballet της Αγίας Πετρούπολης έρχεται στην Αθήνα, 25-26 Δεκεμβρίου, για να μας παρουσιάσει το τρυφερό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του «Καρυοθραύστη». Η διασκευή της ιστορίας του Ε.Τ.Α. Hoffman από τον Αλέξανδρο Δουμά μετατράπηκε σε ένα από τα διασημότερα μπαλέτα όλων των εποχών από τους Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι (μουσική), Μαριούς Πετιπά  και Λεβ Ιβάνοφ (χορογραφία) και αυτές τις γιορτές ανεβαίνει στη σκηνή του Christmas Theater σε χορογραφία του Βασίλι Βαϊνόνεν, με έναν πολυμελή θίασο κορυφαίων χορευτών. Μικροί και μεγάλοι προσκαλούμαστε να αφεθούμε στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που όταν το αγαπημένο παιχνίδι της, μια κούκλα-Καρυοθραύστης, ζωντανέψει, η ίδια θα παρασυρθεί σε έναν θαυμαστό κόσμο γεμάτο περιπέτεια και παράξενα μέρη.
Σάββατο 25/12, 20:30 | Κυριακή 26/12, 12:00, 16:00 και 20:30.
Εισιτήρια: Από 10€ | Προπώληση: viva.gr.
Christmas Theater, Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι. Τηλ: 211 7701700. Ε: [email protected] | https://ct.gr

«Εγκάρσιος Προσανατολισμός»: Το νέο έργο του Δημήτρη Παπαϊωάννου βρίσκει την πηγή του φωτός στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

© Julian Mommert

Το νέο έργο του Δημήτρη Παπαϊωάννου με τίτλο «Εγκάρσιος Προσανατολισμός», μετά από μια επιτυχημένη παρουσία στις πιο σημαντικές σκηνές της Ευρώπη, έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Με τον τίτλο να αναφέρεται στον τρόπο προσανατολισμού τον εντόμων, τα οποία πετάνε διατηρώντας πάντα μια σταθερή γωνία προς μια μακρινή πηγή φωτός, ο χορογράφος μας καλεί να καταβυθιστούμε σε έναν ονειρικό κόσμο γεμάτο εικόνες, κινήσεις και ήχους και σαν άλλα έντομα να αναζητήσουμε την δική μας πηγή φωτός, πραγματοποιώντας ένα προσωπικό ταξίδι στο υποσυνείδητο εκεί που ελλοχεύει η αλήθεια του καθενός.
Κυριακή 26 – Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 20:30 | Σάββατο 1 – Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 20:30, Τετάρτη 5 – Κυριακή 9 Ιανουαρίου 20:30, | Τετάρτη 12 – Κυριακή 16 Ιανουαρίου 20:30.
Εισιτήρια: Από 5€-55€ | Προπώληση: onassis.org
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφόρος Συγγρού 107, Αθήνα. Τηλ: +30 210 900 5 800 (ΔΕ-ΠΑ 10:30 – 18:30). Ε: [email protected] | https://www.onassis.org/el/

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ φτιάχνει το «soundtrack» των γιορτών μας στο ΚΠΙΣΝ Χριστούγεννα στην Αθήνα: 12 εντυπωσιακά θεάματα για να παρακολουθήσετε τις μέρες των γιορτών

Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μας προσκαλεί σε ένα υπέροχο νοητό ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο. Με τη συντροφιά της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ και του πολυβραβευμένου μαέστρου Γιώργου Πέτρου «προσγειωνόμαστε» στην αυτοκρατορική Βιέννη μέσα από κλασικές και εμβληματικές μελωδίες που έρχονται για να αποτελέσουν και φέτος το soundtrack των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας. Πολυαγαπημένα βαλς, πόλκες, μαζούρκες και αποσπάσματα από οπερέτες συνθετών της Βιέννης του 19ου αιώνα με κυριότερους εκπροσώπους την οικογένεια Strauss παρασύρουν το κοινό σε ένα ζεστό γιορτινό κλίμα που μαγεύει τη φαντασία και τις αισθήσεις.
Δευτέρα 27/12, 20:30
Εισιτήρια: Ζώνη Α: γενική είσοδος 15€ και Ζώνη Β: γενική είσοδος 10€, μειωμένο 5€ | Προπώληση εισιτηρίων : εδώ.
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, 17674 Καλλιθέα. Εξυπηρέτηση Επισκεπτών: (+30) 216 8091000. Ε: [email protected] | https://www.snfcc.org/VienneseWaltz

«Η Φόνισσα»: Η όπερα του Γιώργου Κουμεντάκη επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή Χριστούγεννα στην Αθήνα: 12 εντυπωσιακά θεάματα για να παρακολουθήσετε τις μέρες των γιορτών

Η όπερα σταθμός στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής μουσικής δραματουργίας, «Η Φόνισσα» του καλλιτεχνικού διευθυντή της ΕΛΣ Γιώργου Κουμεντάκη, απευθείας βασισμένη στην αριστουργηματική ομότιτλη νουβέλα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη επιστρέφει στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΚΠΙΣΝ), στις 28 και 30 Δεκεμβρίου, σε ποιητικό κείμενο Γιάννη Σβώλου, και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ευκλείδη. Επίκεντρο της παράστασης η βασανισμένη Χαδούλα ή Φραγκογιαννού και ο σύνθετος και σκοτεινός ψυχικός της κόσμος ο οποίος αποδίδεται με τρόπο ποιητικό μέσα από τη μουσική, τη σκηνοθεσία και την διασκευή του κειμένου, πιστή στον ατόφιο λόγο του συγγραφέα. Τον ομώνυμο ρόλο ερμηνεύει η Μαίρη-Έλεν Νέζη.
Τρίτη 28/12 και Πέμπτη 30/12, 19:30
Τιμές Εισιτηρίων: 15€, 20€, 30€, 35€, 42€, 50€, 55€, 70€ • Φοιτητικό, παιδικό: 12€ • Περιορισμένης ορατότητας: 10€ | Προπώληση: ticketservices.gr.
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα. Τηλ. Ταμείων: +30 213 0885700 (Καθημερινά 09.00-21.00). Ε: [email protected] | https://www.nationalopera.gr/

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υποδέχεται πανηγυρικά το νέο έτος στο Μέγαρο Μουσικής Χριστούγεννα στην Αθήνα: 12 εντυπωσιακά θεάματα για να παρακολουθήσετε τις μέρες των γιορτών

Το εορταστικό ετήσιο ραντεβού μας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ανανεώνεται για την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής. Το διακεκριμένο αθηναϊκό σύνολο μας προσκαλεί στο καθιερωμένο του Πρωτοχρονίατικο γκαλά για να υποδεχτούμε μουσικά το νέο έτος με αγαπημένες μελωδίες δημοφιλών έργων του λυρικού ρεπερτορίου. Υπό τη μουσική διεύθυνση του Βύρωνα Φιδετζή, η λαμπερή αυτή βραδιά θα περιλαμβάνει άριες, ντουέτα, κουαρτέτα και ορχηστρικά αποσπάσματα από όπερες και οπερέτες εμβληματικών δημιουργών όπως οι Ζυλ Μασνέ, Ρουτζέρο Λεονκαβάλλο, Τζοακκίνο Ροσσίνι, Ζωρζ Μπιζέ, Βιντσέντσο Μπελλίνι, Τζωρτζ Γκέρσουιν, Ζακ Όφενμπαχ, Καμίγ Σαιν-Σανς, Θεόφραστος Σακελλαρίδης, Σπύρος Σαμαράς κ.α. Στη σκηνή μαζί με την ΚΟΑ θα βρίσκονται τέσσερις καταξιωμένοι λυρικοί ερμηνευτές: Η σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου, η μετζοσοπράνο Μαρισία Παπαλεξίου, ο τενόρος Mario Zeffiri και ο βαρύτονος Δημήτρης Τηλιακός.
Πέμπτη 30/12, 20:30
Τιμή εισιτηρίου: 11 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) • 16 € • 26 € • 34 € • 42 € • 52 € • 60 € | Σημεία Προπώλησης:210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000 | Email: [email protected] | https://www.megaron.gr

Χορωδία Δήμου Αθηναίων: Τραγούδια και ύμνοι από όλο τον κόσμο κατακλύζουν το Θέατρο Ολύμπια Χριστούγεννα στην Αθήνα: 12 εντυπωσιακά θεάματα για να παρακολουθήσετε τις μέρες των γιορτών

Μια ανάσα πριν τον ερχομό του καινούριου χρόνου η Χορωδία Δήμου Αθηναίων μας προσκαλεί να περάσουμε ένα ξεχωριστό μεσημέρι Παραμονής Πρωτοχρονιάς. Σε μια εορταστική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στις 12:00 μ.μ., στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», υπό τη μουσική διεύθυνση του Σταύρου Μπερή, η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται το κοινό με τραγούδια και ύμνους από όλο τον κόσμο σε συνθέσεις και επεξεργασίες για χορωδία των Benjamin Britten, John Rutter, Bob Chilcott, Adolphe Adam, Ralph Vaughan Williams, Jester Hairston, Franz Gruber και Μιχάλη Αδάμη. Συμμετέχει η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη. Στο πιάνο ο Θάνος Μαργέτης.
Παρασκευή 31/12, 12:00 μ.μ.
Εισιτήρια: Από 3€-20€ | Προπώληση: ticketservices.gr
Ολύμπια, , Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» Ακαδημίας 59, Αθήνα | Τηλ; 210 3642540.

Vienna Mozart Orchestra: Πρωτοχρονιάτική συναυλία με άρωμα Βιέννης στο Christmas Theater

Η Βιέννη του 18ου αιώνα αποκτά ζωή στην ανθοστόλιστη σκηνή του Christmas Theater μέσα από την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της διάσημης Ορχήστρας Μότσαρτ της Βιέννης. Σαράντα δεξιοτέχνες μουσικοί, φορώντας αυθεντικά κοστούμια και περούκες εποχής, θα μας παρασύρουν σε μια γιορτινή περιπλάνηση γεμάτη από τις μελωδίες του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, καθώς και από τα πασίγνωστα βαλς και τις πόλκες της οικογένειας Στράους. Συνοδοιπόροι τους σε αυτή την ονειρική μουσική παράσταση σοπράνο από την Όπερα της Βιέννης οι οποίες θα μας μαγέψουν μέσα από δημοφιλείς άριες.
Κυριακή 2/1, 16:00 και 20:30
Εισιτήρια: 16:00 – από 13€ | 20:30 – από 28€ | Προπώληση: viva.gr
Christmas Theater, Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι. Τηλ: 211 7701700. Ε: [email protected] | https://ct.gr

Φαντασία – Live in Concert: Το αριστούργημα της Disney συναντάει την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών σε ένα μαγικό ταξίδι στο Christmas Theater

Αυτές τις γιορτές η θρυλική ταινία της Disney, «Φαντασία», συναντάει την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στη σκηνή του Christmas Theater, σε μια γιορτινή σύμπραξη του animation και της κλασικής μουσικής που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Οι διακεκριμένοι μουσικοί της ΚΟΑ ερμηνεύουν ζωντανά την μουσική επένδυση της κορυφαίας ταινίας κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο μελωδίες, εικόνες και χρώματα. Η «Φαντασία», ένα φιλμ υψηλών προδιαγραφών για όλη την οικογένεια, συνδυάζει ένα άρτιο εικαστικό αποτέλεσμα με κορυφαία έργα της κλασικής μουσικής των Μπαχ, Μπετόβεν, Τσαϊκόφσκι, Στραβίνσκι, Σούμπερτ κ.ά., φέρνοντας παιδιά κάθε ηλικίας, με απόλυτα διασκεδαστικό τρόπο, σε επαφή με το έργο εμβληματικών συνθετών.
Σάββατο 8/1, Κυριακή 9/1 | 12:00 και 19:00
Εισιτήρια: Από 10€ | Προπώληση: viva.gr
Christmas Theater, Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι. Τηλ: 211 7701700. Ε: [email protected] | https://ct.gr

[relart 1]

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων: Πρωτοχρονιάτικο Γκαλά όπερας αφιερωμένο στον έρωτα στο Θέατρο Ολύμπια

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων υποδέχεται τη νέα χρονιά στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, με ένα Πρωτοχρονιάτικο Gala Όπερας αφιερωμένο στον έρωτα, σε μουσική διεύθυνση του Nikolas Nägele. Μαζί τους θα εμφανιστούν στη σκηνή οι διεθνούς φήμης λυρικοί ερμηνευτές Μυρτώ Παπαθανασίου (σοπράνο), Pietro Adaini (τενόρος) και Δημήτρης Τηλιακός (βαρύτονος) για ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο της όπερας μέσα από άριες και ντουέτα αριστουργημάτων όπως ο «Ντον Τζιοβάνι», οι «Γάμοι του Φίγκαρο», η «Τραβιάτα» και η «Τόσκα».
Πέμπτη 13/1, 20:30

Εισιτήρια: 5€-45€ | Προπώληση: ticketservices.gr.
Ολύμπια, , Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» Ακαδημίας 59, Αθήνα | Τηλ; 210 3642540.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b