MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας: Χριστούγεννα με «Σμύρνη» και «Matrix»

Μόλις 4 οι νέες ταινίες καθώς ο τελευταίος «Spiderman» σκίζει στις αίθουσες και λογικά το ίδιο θα συμβεί και με το «Σμύρνη μου αγαπημένη» αλλά και το «The Matrix Resurrections».

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Σμύρνη μου αγαπημένη

Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη προέρχεται από το ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση, η οποία κρατά ρόλο συνσεναριογράφου και πρωταγωνίστριας του φιλμ το οποίο είναι βέβαιο ότι θα συγκινήσει το κοινό λόγω της δυνατής ιστορίας (η μικρασιατική καταστροφή) και του υψηλού επιπέδου παραγωγής.
Κριτική και αίθουσες προβολής

The Matrix Resurrections

Το δικό του κοινό θα συναντήσει και το τέταρτο μέρος του «Matrix», που σκηνοθετεί μόνη της (χωρίς την αδελφή της Λίλι) η Λάνα Γουατσόφσκι. Το μεταμοντέρνο και πληθωρικό «The Matrix Resurrections» είναι ένα φανταχτερό θέαμα με συνεχή κλεισίματα ματιού στο μυθικό σύμπαν της πρώτης τριλογίας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Φεγγαρόσκονη

Οι λιλιπούτιοι σινεφίλ θα βρουν τη δική τους περιπέτεια στοanimation «Φεγγαρόσκονη» όπου ένα αγόρι ψάχνει να βρει την εξαφανισμένη μικρή αδελφή του στο φεγγάρι.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Gunda

Το «Gunda» είναι ένα υπνωτιστικό αλλά απόλυτα μαγευτικό ντοκιμαντέρ, γυρισμένο σε ασπρόμαυρο από τον ρώσο ντοκιμαντερίστα Βίκτορ Κοσακόφσκι που αφηγείται την περιπέτεια μιας γουρουνίτσας που ζει σε μια φάρμα και φέρνει στη ζωή καμιά ντουζίνα γουρουνάκια που παλεύουν για την επιβίωση.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b