MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TOP 10

Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος βρίσκει το Netflix πιο συναρπαστικό από ποτέ: Από το πολυαναμενόμενο “Don’t Look Up” μέχρι και το τελευταίο “αντίο” στο La Casa de Papel, αυτές είναι οι 10 καλύτερες προσθήκες του μήνα.

author-image Αγγελική Κατσίκα

Κάθε μήνα το Netflix ανανεώνει το ρεπερτόριο του με νέες σειρές ταινίες και σειρές, τις οποίες μπορούμε να απολαύσουμε στις οθόνες μας μέσω της πλατφόρμας. Έτσι, και τον Δεκέμβριο προστίθενται νέα προγράμματα τα οποία είναι διαθέσιμα και μπορούμε να παρακολουθήσουμε ανενόχλητοι στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Και όλα δείχνουν ότι το πρόγραμμα μας αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ… φορτωμένο. Το The Witcher επιστρέφει (επιτέλους!) με νέα σεζόν, το La Casa de Papel μάς αποχαιρετά για μία τελευταία φορά με το δεύτερο μέρος της τελευταίας σεζόν, ενώ το… αμφιλεγόμενο Emily in Paris επίσης επιστρέφει με δεύτερη σεζόν.

Παράλληλα, θα δούμε και τρία πολύ μεγάλα φαβορί για τα επόμενα βραβεία Όσκαρ: Το πολυσυζητημένο all-star “Μην Κοιτάτε Πάνω” (Don’t Look Up), το “Χέρι του Θεού” (The Hand of God) του Πάολο Σορεντίνο, αλλά και το έπος της Οσκαρικής Τζέιν Κάμπιον “Η Εξουσία του Σκύλου” (The Power of the Dog).

Ολοκαίνουριες ταινίες και ανανεωμένες σειρές, λοιπόν, κάνουν την εμφάνιση τους και εμείς ξεχωρίσαμε 10 από αυτές, που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε.

1.La Casa De Papel, Season 5, Vol.2 Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο

Το δεύτερο μέρος της πέμπτης σεζόν της πολυαγαπημένης ισπανικής σειράς εγκλήματος, La Casa De Papel, επιστρέφει στο Netflix στις 8 Δεκεμβρίου με νέα, ανατρεπτικά γεγονότα. Μέχρι στιγμής, η συμμορία βρίσκεται εγκλωβισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται και για πρώτη φορά δεν έχει καταστρώσει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Παράλληλα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο ισχυρό αντίπαλο: τον στρατό. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο.

2. The Witcher, Season 2 netflix

Η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Witcher, κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Δεκεμβρίου, με τον Henry Cavill να κρατάει γερά τον ρόλο του Geralt. Τα γεγονότα ξεκινούν από το σημείο όπου σταμάτησαν: Ο Geralt, πεπεισμένος ότι η Yennefer έχασε τη ζωή της στην μάχη του Sodden, συναντά την πριγκίπισσα Cirilla. Οι δυο τους θα ταξιδέψουν σε ένα πιο ασφαλές μέρος και ο Geralt για να προστατεύσει την Ciri, την εκπαιδεύει, ώστε να γίνει και εκείνη Witcher. Και ενώ ο Geralt, ανακαλύπτει την τεράστια δύναμη που κρύβει μέσα της η Ciri, λίγο πιο έξω από εκεί που διαμένουν, ο πόλεμος μεταξύ βασιλιάδων, ξωτικών και ανθρώπων συνεχίζεται.

3. Emily in Paris, Season 2 Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο

Η τηλεοπτική σειρά Emily in Paris ανανεώνει το ραντεβού της στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου. Στην υπόθεση της πρώτης σεζόν, είδαμε την Έμιλι, η οποία ταξίδεψε στο Παρίσι για να δουλέψει σε μια εταιρεία marketing, ώστε να ανελιχθεί επαγγελματικά. Στη δεύτερη σεζόν, η Έμιλι παραμένει στη γαλλική πρωτεύουσα και βάζει στόχο να γοητεύσει ακόμα περισσότερους πελάτες.

4. Άνθρωποι με άγχος, Season 1 Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο

Η σουηδική, δραματική κωμωδία με τίτλο Anxious People, η οποία είναι βασισμένη στο bestseller του συγγραφέα Fredrik Backman, κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 30 Δεκεμβρίου. Η υπόθεση αφορά έναν ληστή ο οποίος αφού απέτυχε παταγωδώς να ληστέψει μια τράπεζα, αποφασίζει να απαγάγει 8 ανθρώπους ως ομήρους σε ένα σπίτι που βρίσκεται προς πώληση. Έτσι, εκείνος και οι όμηροι του, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο διαμέρισμα και σιγά σιγά , αποκαλύπτουν αλήθειες για τις ζωές τους, μετατρέποντας αυτήν την απαγωγή, σε group therapy.

5. Μην Κοιτάτε Πάνω NETFLIX

Ο Leonardo Di Caprio, η Jennifer Lawrence και η Meryl Streep μαζί με ένα all star cast, ενώνουν το υποκριτικό τους ταλέντο και παρουσιάζουν μια από τις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 30 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:Ακόμα και τα αστέρια πέφτουν. Το Μην Κοιτάτε Πάνω αφηγείται την ιστορία δύο χαμηλόβαθμων αστρονόμων που καλούνται να αναλάβουν μια τεράστια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης και να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την έλευση ενός κομήτη που θα καταστρέψει τον πλανήτη Γη. Σε σενάριο και σκηνοθεσία Άνταμ ΜακΚέι“.

6. Marianne & Leonard:Λόγια Αγάπης  Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο

Το Netflix παρουσιάζει στις 27 Δεκεμβρίου, ένα ντοκιμαντέρ για την πιο τρυφερή και ρομαντική ιστορία μεταξύ του σπουδαίου καλλιτέχνη Leonard Cohen και της πανέμορφης νοrβηγίδας τραγουδίστριας Marianne Ilhen. Ο έρωτας τους γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1960 στην Ύδρα και από τότε η Marianne ήταν η μούσα του Leonard για χρόνια. Αυτή η σχέση ενέπνευσε τα τραγούδια “So Long, Marianne”, “Hey, That’s No Way to Say Goodbye” και Songs From a Room‘s “Bird on the Wire”. Η ταινία μας περιγράφει τον θρυλικό έρωτα του ζευγαριού, ο οποίος εντέλει ξεθώριασε με τα χρόνια.

7. The Unforgivable (Ασυγχώρητη)

Η ταινία The Unforgivable αναμένεται να είναι μια από τις πιο δυνατές της χρονιάς και κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου. Η υπόθεση αφορά την Ρουθ Σλέιτερ (Σάντρα Μπούλοκ), δεκαπέντε χρόνια μετά την αποφυλάκιση της για το φόνο δύο αστυνομικών όταν ήταν έφηβη. Προσπαθώντας να επανενταχθεί στην κοινωνία, η Ρουθ αναζητά την αδελφή της που υιοθετήθηκε μετά την φυλάκιση της. Παράλληλα, τα παιδιά των δολοφονηθέντων, αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

8. Το Χέρι του Θεού (The Hand of God) Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο

Η νέα ταινία του Ιταλού σκηνοθέτη Πάολο Σοραντίνο με τίτλο The Hand of God, κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Δεκεμβρίου. Βρισκόμαστε στην δεκαετία του ’80 και ο 17χρονος  Φαμπιέτο Σκίζα ζει μια κεφάτη ζωή με την οικογένεια του, η οποία λατρεύει να ανακατεύεται στα προσωπικά όλων. Κάποια ξαφνικά γεγονότα, ωστόσο, αλλάζουν εντελώς τη ζωή του εφήβου. Αρχικά, καταφθάνει στην πόλη ο θρυλικός ποδοσφαιριστής Ντιέγκο Μαραντόνα και έπειτα το τραγικό δυστύχημα του στην προσπάθεια του να σώσει τον Φαμπιέτ. Ο 17χρονος βιώνει μια υπαρξιακή κρίση, σκεπτόμενος την φύση της μοίρας, την σύγχυση της απώλειας και της αίσθησης του να είσαι ζωντανός.

9. The Power of The Dog (Η Εξουσία του Σκύλου)

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου το Netflix μας παρουσιάζει μια ταινία με πρωταγωνιστές τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και την Κίρστεν Ντανστ. Η υπόθεση μας ταξιδεύει πίσω στο 1929, όπου δύο αδέλφια, ο Φιλ και ο Τζώρτζ, έχουν στην ιδιοκτησία τους μια από τις μεγαλύτερες φάρμες της πολιτείας. Έχοντας μεγαλώσει μαζί, τα δύο αδέρφια θα έρθουν σε ρήξη, όταν ο Τζώρτζ αποφασίζει να παντρευτεί την Ρόουζ, μια χήρα από τη γειτονική πόλη. Τότε, ο Φιλ, κτητικός και κατά βάθος σαδιστής, θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την γυναίκα και το γιο της, μην σταματώντας πουθενά.

10. Harriet Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο

Η ταινία Harriet, μια αληθινή ιστορία για τη ζωή, κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Δεκεμβρίου. Η ταινία είναι  βασισμένη στην ζωή της εμβληματικής Αμερικανίδας μαχήτριας υπέρ της ελευθερίας και πολιτικής ακτιβίστριας Harriet Tubman. Η πλοκή μας μεταφέρει στις αρχές του 19ο αιώνα, όπου η πρώην σκλάβα Χάριετ Τάμπμαν , είναι πλέον ελεύθερη. Έτσι, γίνεται αρχηγός μιας ομάδας έγχρωμων ανδρών και μαζί σκοπεύουν να ελευθερώσουν τους ομόφυλους που υποφέρουν από τη σκλαβιά. Με συνεργάτες της τον Γουίλιαμ Στιλ και την Μαρί Μπιουκάνον, κινδύνεψε να συλληφθεί και να πεθάνει στην προσπάθεια απελευθέρωσης και άλλων σκλάβων ως μία από τις συντονίστριες του Υπόγειου Σιδηροδρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές που μάς βάζουν στο κλίμα των γιορτών12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b