MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TOP 10

Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο

Το Netflix ανανεώνει το ρεπερτόριο του και τον Νοέμβριο, προσθέτοντας 10 κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που σίγουρα αξίζει να δείτε.

author-image Αγγελική Κατσίκα

Κάθε μήνα το Netflix προσθέτει νέες σειρές, ταινίες και εκπομπές, τις οποίες μπορούμε να απολαύσουμε στις οθόνες μας μέσα από την πλατφόρμα. Έτσι, και τον Νοέμβριο νέα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα, για να κάνουν τον μήνα μας λίγο πιο ευχάριστο.

Από ντοκιμαντέρ και νέες και κλασικές ταινίες μέχρι και νέες σειρές, εμείς ξεχωρίσαμε τις 10 πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες της πλατφόρμας, που ανυπομονούμε να δούμε σύντομα.

1. Red Notice, με τους Ράιαν Ρέινολντς, Ντουέιν Τζόνσον και Γκάλ Γκαντότ Netflix: 10 συναρπαστικές ταινίες και σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο

Μια κωμωδία δράσης κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Τρίτη 2 Νοεμβρίου. Ένα κόκκινο σήμα της Ιντερπόλ αποτελεί παγκόσμιο συναγερμό για την σύλληψη και καταδίωξη των πιο μεγάλων εγκληματιών του κόσμου. Όταν όμως μια ριψοκίνδυνη ληστεία φέρνει κοντά τον καλύτερο αναλυτή του FBI (Τζόνσον) και δύο αντιπάλους κακοποιούς (Ρέινολντς, Γκαντότ), κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

Υπόθεση: Η ταινία ακολουθεί τον Τζον Χάρτλι (Ντουέιν Τζόνσον), ο οποίος αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει τους πιο περιζήτητους ληστές τέχνης. Η καταδίωξη τον βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, τον Νόλαν Μπουθ (Ράιαν Ρέινολντς) με στόχο να πιάσουν την πιο περιζήτητη ληστή έργων τέχνης, με το όνομα “The Bishop” (Γκαλ Γκαντότ). Η υπέρτατη αυτή περιπέτεια ταξιδεύει τους τρεις πρωταγωνιστές σε όλο τον κόσμο: σε πίστα χορού, παγιδευμένους σε μια απομονωμένη φυλακή, μέσα στη ζούγκλα, και ακόμα χειρότερα…τους αναγκάζει να είναι διαρκώς ο ένας μαζί με τον άλλον!

2.The Notebook, με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς  ταινίες και σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο

Από τη 1 Νοεβμρίου η πιο εμβληματική ρομαντική ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix. Μπορείτε να απολαύσετε την πιο δραματική ερωτική ιστορία είτε με παρέα, είτε μόνοι σας, αρκεί να είστε εφοδιασμένοι με αρκετά χαρτομάντηλα.

Υπόθεση: Ο πόλεμος και οι ταξικές διαφορές χωρίζουν ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι τη δεκαετία του 1940 σε αυτήν την προσαρμογή του μπεστ σέλερ του Νίκολας Σπαρκς.

3. Procession Netflix: 10 συναρπαστικές ταινίες και σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο

Η ταινία Procession κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Νοεμβρίου. Ένα συγκλονιστικό και ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ που αφορά έξι άνδρες, οι οποίοι υπέστησαν κακοποίηση από ιερείς.

4.The Harder They Fall, με τον Ίντρις Έλμπα Netflix: 10 συναρπαστικές ταινίες και σειρές

Αν είστε λάτρεις των Western ταινιών, η ταινία The Harder They Fall θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 3 Νοεμβρίου. Η ιστορία ξεκινά όταν ένας φυγόδικος πληροφορείται ότι ο θανάσιμος εχθρός τους αποφυλακίζεται. Τότε, επιστρέφει στην παλιά του συμμορία και μαζί αναζητούν εκδίκηση.

Υπόθεση: Θέλοντας να πάρει εκδίκηση, ο Νατ Λαβ καβαλά το άλογό του για να βγάλει απ’ τη μέση, μαζί με τη συμμορία του, τον αρχιμαφιόζο Ρούφους Μπακ που μόλις αποφυλακίστηκε.

5. Passing, με την Ρουθ Νέγκα και Τέσα Τόμσον Netflix: 10 συναρπαστικές ταινίες και σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο

Το Passing είναι μια ασπρόμαυρη δραματική ταινία του 2021, η οποία κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Νοεμβρίου. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Νέλα Λάρσεν, η ταινία πραγματεύεται την επανένωση δύο Αφροαμερικανών φίλων, οι οποίες με τον καιρό επηρεάζουν η μια της ζωής της άλλης με τις ανασφάλειες τους.

Υπόθεση: Στη Νέα Υόρκη του 1920, η πραγματικότητα μιας μαύρης γυναίκας αλλάζει, όταν συναντιέται με μια παιδική της φίλη που παριστάνει τη λευκή.

6. Big Mouth, 5ος κύκλος

Μια από τις πιο αγαπητές animated σειρές του Netflix, το Big Mouth έρχεται στις 5 Νοεμβρίου με νέες περιπέτειες για τους έφηβους πρωταγωνιστές του, παρέα με τα αθυρόστομα τερατάκια τους.

7. Narcos: Mexico, 3ος κύκλος Netflix: 10 συναρπαστικές ταινίες και σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο

Η αστυνομική, δραματική σειρά Narcos: Mexico έρχεται στο Netflix με νέα σεζόν στις 5 Νοεμβρίου.

Υπόθεση: Παρακολουθήστε τη γέννηση του μεξικανικού πολέμου των ναρκωτικών τη δεκαετία του 1980 στο σκληρό Narcos, που εξιστορεί την άνοδο του καρτέλ της Γουαδαλαχάρα.

8. Μυστικοί Πράκτορες (Undercover), 3ος κύκλος  ταινίες και σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο

Ακόμη μια δραματική τηλεοπτική σειρά εγκλήματος, βέλγικης-ολλανδικής παραγωγής ανανεώνει το ραντεβού της με την 3η σεζόν και κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου στο Netflix.

Υπόθεση: Μυστικοί πράκτορες προσποιούνται το ζευγάρι και εισβάλλουν στο περιβάλλον ενός ναρκοβαρόνου στο κάμπινγκ όπου περνά τα σαββατοκύριακα. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

9. Gentefied, 2ος κύκλος

Η αμερικάνικης παραγωγής δραματική κωμωδία Gentefied κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Νοεμβρίου.

Υπόθεση: Τα αδέρφια Μοράλες παλεύουν να σώσουν το ταχυφαγείο του παππού τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, καθώς επιχειρείται ανάπλαση της γειτονιάς τους στο Λος Άντζελες.

10. Christmas Flow, 1ος κύκλος

Μια ρομαντική τηλεοπτική σειρά που μας εντάσσει αυτόματα εξαιτίας του τίτλου της στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Το πρώτο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο στις 17 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCowboy Bebop: Όσα πρέπει να ξέρετε για το εμβληματικό anime που γίνεται live action σειρά στο Netflix12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b