MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10 ιδέες για ένα ξεχωριστό Halloween λουκ

Προέκυψε Halloween πάρτι τελευταία στιγμή και δεν ξέρεις πώς να βαφτείς; Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες, με τα πιο δημιουργικά και ευφάνταστα Halloween make up tutorials για να σε βοηθήσουμε να προετοιμαστείς για τα πιο “σκοτεινά” σου μασκαρέματα!

Monopoli Team

Το Halloween έχει γίνει πλέον αγαπημένο έθιμο και στη χώρα μας και οι μεταμφιέσεις τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου, και ειδικότερα την τελευταία, αποτελούν μια άκρως διασκεδαστική ενασχόληση για όλους εκείνους που επιλέγουν να το γιορτάζουν. Επιπλέον είναι μια καλή ευκαιρία για να πειραματιστεί κανείς με το μακιγιάζ.

Save the date, λοιπόν! Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

#1 Κλόουν

Ένα απλό και ταυτόχρονα “τρομακτικά” όμορφο μακιγιάζ για να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις τον δικό σου … κλόουν – σύμβολο του Halloween. Εδώ θα δεις ένα εντυπωσιακό smokey – eye με κόκκινη σκιά, ωστόσο μπορείς να το προσαρμόσεις στα δικά σου γούστα και να ξεχωρίσεις τη βραδιά του πάρτι!

#2 Νεκρή Νύφη

Η απόλυτη ταινία – έμπνευση για να δημιουργηθεί το ιδανικό Halloween λουκ είναι η “Νεκρή Νύφη” του Τιμ Μπάρτον. Εδώ βέβαια ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει λιγάκι, αλλά αν έχεις το βασικό κρεμώδες υλικό για να βάψεις ολόκληρο το σώμα σου, φορέσεις μια μπλε περούκα και βρεις ένα λευκό φόρεμα που να παραπέμπει σε βικτωριανή εποχή, είσαι έτοιμος για το πάρτι!

#3 Harley Quinn

Η απόλυτη queen της ταινίας “Suicide Squad” αποτελεί και την απόλυτη έμπνευση για μεταμφίεση εκείνη την ημέρα. Αρκούν μία μπλούζα στις αποχρώσεις του άσπρου και του κόκκινου, ένα μαύρο δερμάτινο σορτς, διχτυωτό καλτσόν, αρβυλάκια και φυσικά μια ξανθιά περούκα που θα βάψετε στη μία άκρη ροζ και στην άλλη μπλε, και έτοιμοι!

#4 Wednesday Addams

Μαύρη περούκα σε κοτσίδες, έντονα μαύρα φρύδια για βλέμμα που… “σκοτώνει”, λευκή βάση σε όλο το πρόσωπο για να πετύχεις την τέλεια χλωμάδα και σκούρα μωβ σκια για βάθος στο μάτι και έτοιμη η αγαπημένη Wednesday από την οικογένεια Adams!

#5 Maleficent

Η αγαπημένη Ατζελίνα Τζολί στον ρόλο της κακιάς μάγισσας γίνεται ξανά φέτος το απόλυτο inspo! Με λίγα, απλά προϊόντα σε σκούρους τόνους, για να δημιουργηθούν έντονες γωνίες και ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν, μπορείς να δημιουργήσεις αυτό το Halloween make up και να ξεχωρίσεις!

#6 Pennywise

Ο σατανικός Pennywise είναι απόλυτα λογικό να πρωταγωνιστεί στο Halloween, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν να μεταμφιεστούν σε κλόουν – δολοφόνο με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. Εμπνευστείτε λοιπόν και ανεβάστε τον πήχη ψηλά!

#7 H Βασίλισσα των Ζόμπι

Έντονο βλέμμα με φακούς επαφής, σκούρες σκιές για μεγαλύτερο βάθος και γραμμές γύρω και πάνω από το στόμα δημιουργούν την τέλεια βασίλισσα των ζόμπι. Όσο πιο τρομακτική τόσο καλύτερα!

#8 Η Barbie που λιώνει

Μπορεί να λυπάστε να καταστρέψετε το μακιγιάζ σας όταν σας έχει πάρει ήδη δύο ώρες για να το τελειοποιήσετε, αλλά αυτό δεν επιτάσσει άλλωστε το πνέυμα του Halloween;

#9 Queen of Hearts

Από τα πιο εύκολα αλλά ετυπωσιακά tutorials για να δοκιμάσεις την ημέρα του πάρτι για το Halloween. Αρκεί να δώσεις έμφαση στο λεπτό και γραμμωμένο φρύδι, στις μαύρες, μακριές βλεφαρίδες και τα κόκκινα χείλη σε σχήμα καρδιάς. Μια κόκκινη περούκα θα απογειώσει την εμφάνιση.

#10 Γάτα του Τσεσάιρ

Ο απόλυτος συνδυασμός του χαριτωμένου και τρομακτικού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔοκιμάσαμε τα διασημότερα Halloween cocktails και σας λέμε ποια αξίζει να φτιάξετε12.09.2018

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b