MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Πέντε spooky μαγαζιά της πόλης για να μπείτε στο κλίμα του Halloween

Τα καλύτερα θεματικά στέκια της Αθήνας μας περιμένουν για την απόλυτη Halloween εμπειρία.

Φωτογραφία: The Cap Cap
Φωτογραφία: The Cap Cap
Monopoli Team

Φάρσα ή Κέρασμα; Η 31η Οκτωβρίου πλησιάζει και μαζί της φέρνει την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων: το Halloween!

Παρ’ όλο που στην Ελλάδα το Halloween άρχισε να κάνει την εμφάνιση του μόλις πριν κάποια χρόνια, για πολλές χώρες του εξωτερικού και κυρίως την Αμερική, αποτελεί την πιο διασκεδάστικη νύχτα τρόμου ολόκληρου του έτους!  Τρομακτικά κοστούμια, σκαλισμένες κολοκύθες, φρικιαστικοί στολισμοί και αμέτρητα ζαχαρωτά, μέσα σε μια ατμόσφαιρα ξέφρενης χαράς και διασκέδασης -συνδυασμένης με φόβο φυσικά, χαρακτηρίζουν την γιορτινή αυτή μέρα.

Σύμφωνα με το έθιμο η τελευταία μέρα του Οκτωβρίου θεωρείται η μοναδική μέρα κατά την οποία ο ανθρώπινος κόσμος μπορεί να έρθει σε επαφή με τον υπερφυσικό και να επικοινωνήσει με τον κόσμο των πνευμάτων. Το τρομακτικό και το υπερφυσικό γίνονται ένα και η γιορτινή διάθεση εκτοξεύεται!

Εμείς στην Ελλάδα «γιορτάζουμε» το Halloween σε θεματικά μαγαζιά που προσφέρουν καφέ, φαγητό και ποτό σε μια άκρως “spooky” ατμόσφαιρα. Έτσι, συγκεντρώνουμε πέντε από τα πιο γνωστά και αγαπημένα θεματικά στέκια της Αθήνας για όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά τη σκοτεινή και στοιχειωμένη εμπειρία του Halloween!

#1 Cap Cap
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cap Cap (@capcapgr)


Το Halloween πλησιάζει και τα Cap Cap σε Αιγάλεω, Κηφισιά και Ελληνικό είναι πιο στοιχειωμένα από ποτέ! Η αλήθεια είναι ότι το Cap Cap συνεχώς μας ταξιδεύει σε έναν παραμυθένιο κόσμο με πρωτότυπα θέματα, άκρως φαντασμαγορική διακόσμηση και απολαυστικές γλυκές και αλμυρές δημιουργίες. Λαχταριστές τούρτες, παιχνιδιάρικα cupcakes, σοκολατένια γλυκίσματα και απίθανα ροφήματα μεταμορφώνονται στην πιο Halloween εκδοχή τους και σας περιμένουν να γιορτάσετε παρέα, στην πιο τρομακτική νύχτα της χρονιάς.
Cap Cap, Πανόρμου 26, Αιγάλεω
Cap Cap Corner, Λεωφόρος Κηφισίας 238, Κηφισιά / Λεωφ. Ιασωνίδου 10, Ελληνικό

#2 Little Κook


Το Halloween είναι εδώ και τα μαγικά πλάσματα που ζουν στο κάστρο του Little Kook ανυπομονούν να γνωρίσουν τους τολμηρούς επισκέπτες τους. Ανατριχιαστικές μάγισσες, τρομακτικά βαμπίρ και κρεμαστοί σκελετοί περιμένουν να σας σερβίρουν τα πιο “τρομακτικά” ζαχαρωτά, γλυκά και ροφήματα που έχουν ετοιμάσει. Απολαυστικές τούρτες, αφράτα Pancakes, δροσερά παγωτά και γλυκά φοράνε τα κοστούμια τους και συνοδεύουν τις σκαλισμένες κολοκύθες στην πιο scary Halloween βραδιά.
Little Kook, Καραϊσκάκη 17, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔοκιμάσαμε τα διασημότερα Halloween cocktails και σας λέμε ποια αξίζει να φτιάξετε12.09.2018

#3 Fairytale
Στο Fairytale για την απόλυτη εμπειρία Halloween, Φωτογραφία: Fairytale

Στο Fairytale για την απόλυτη εμπειρία Halloween, Φωτογραφία: Fairytale

Ακολουθήστε τον λαγό του Fairytale και δείτε την μαγική εμπειρία του Halloween να ξετυλίγεται μπροστά σας. Τρομακτικοί κλόουν και βαμπίρ περιπλανιούνται στον χώρο με σκοπό να σκορπίσουν τρόμο σε κάθε επισκέπτη. Νέο θεματικό μενού με λαχταριστά γλυκά, υπέροχους σοκολατένιους συνδυασμούς, εκπληκτικά ροφήματα και ποτά, όπως το Pumkin Spice Chocolate, υπόσχονται να σας ταξιδέψουν σε έναν μαγικό και παραμυθένιο κόσμο με μία μόλις μπουκιά.
Fairytale, Τρυπιά 48, Νέα Φιλαδέλφεια

#4 Trick or Treat
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trick Or Treat (@_trick__or__treat)

Φάρσα η Κέρασμα; Στο Trick or Treat το κέρασμα είναι πάντα η σωστή απάντηση. Μαγικά πλάσματα, σκαλισμένες κολοκύθες και μάγισσες κάνουν τα ξόρκια τους, ετοιμάζουν τα μαγικά τους φίλτρα και περιμένουν μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν παρέα και να γευτούν νόστιμες λιχουδιές. Απολαυστικές και λαχταριστές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες μέσα σε ένα φανταστικό Halloween κλίμα θα σας ταξιδέψουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο γεμάτο μυστήριο.
Trick or Treat, Δελφών 8, Περιστέρι

#5 The Upside Down
Το Upside Down είναι έτοιμο για το Halloween, πηγή: The Upside Down

Το Upside Down είναι έτοιμο για το Halloween, πηγή: The Upside Down

Το Upside Down -εκτός από την εναλλακτική διάσταση στο Stanger Things- είναι και ένα νέο, πολύ fun μαγαζί στην Αθήνα -άνοιξε μόλις μέσα στο καλοκαίρι. Με την 80s αισθητική του έρχεται να φέρει πίσω την πιο cult και fun δεκαετία, σε έναν χώρο που μοιάζει βγαλμένος από βιντεοπαιχνίδι. Και όλα αυτά με μία μεγάλη ποικιλία από ροφήματα, σερβίρει πεντανόστιμα γλυκά, δροσερές γρανίτες, παγωτό, αλλά και ποτά και κοκτέιλ. Επιπλέον λόγω του Halloween στον κατάλογο του θα υπάρχουν και γλυκά εμπνευσμένα από κολοκύθες και φαντάσματα, ενώ το μαγαζί έχει ήδη διακοσμηθεί και θα σας δείξει το πιο τρομακτικό του πρόσωπο!
Λεπενιώτου 14, Ψυρρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMacaroni: Ένα νέο στέκι για τους μακαρονάδες ξεφύτρωσε στην Κολοκοτρώνη12.09.2018

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b