MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
HAPPY HOUR

Από την Anya Taylor-Joy μέχρι τον Eminem: Όταν οι αγαπημένοι μας celebrities «καταλαμβάνουν» κλασικούς πίνακες

Ένας γάλλος καλλιτέχνης, γνωστός στο Instagram ως @kyesone, αναδημιουργεί ψηφιακά κλασικούς πίνακες, αντικαθιστώντας τους ανθρώπους που ήταν σημαντικοί την εποχή που πρωτοδημιουργήθηκαν με ανθρώπους που θεωρούνται σημαντικοί στην ποπ κουλτούρα στο σήμερα.

Monopoli Team

Οικονομικά ευκατάστατοι άνθρωποι και με κύρος πρωταγωνιστούσαν πάντα σε πορτραίτα, όχι μόνο λόγω της υψηλής θέσης τους στην κοινωνία, αλλά και επειδή κόστιζε μια περιουσία για να παραγγείλεις έναν πίνακα. Στις μέρες μας, ωστόσο, υπάρχουν εκατομμύρια φθηνότεροι και γρηγορότεροι τρόποι για να απαθανατίσεις την εικόνα ενός ατόμου, γεγονός που καθιστά τα πορτραίτα περιττά και…κάπως ξεπερασμένα! Επιπλέον, ​​τα θέματα των πορτραίτων έχουν αλλάξει σήμερα: οι βασιλείς και οι ευγενείς δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία όσο παλιά, και σιγά -σιγά αντικαταστάθηκαν με μια πιο σύγχρονη εκδοχή ανθρώπων με φήμη και κύρος.

Ο γάλλος καλλιτέχνης Kyès αναδημιουργεί ψηφιακά κλασικούς πίνακες, αντικαθιστώντας τους ανθρώπους που ήταν σημαντικοί την εποχή που πρωτοδημιουργήθηκαν με ανθρώπους που θεωρούνται σημαντικοί στην ποπ κουλτούρα στο σήμερα.

Σε αυτούς τους…νέους πίνακες, ο καλλιτέχνης αποτυπώνει μερικές από τις πιο δημοφιλείς φιγούρες που είναι γνωστές στον περισσότερο κόσμο σήμερα. Θα δείτε μεταξύ άλλων πορτραίτα μεγάλων σταρ όπως η Madonna, η Rihanna, η Billie Eilish, ο Mick Jagger, ενώ μάλιστα πολλοί θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι τα πρόσωπα αυτά είναι πολύ πιο δημοφιλή από τους ευγενείς σε διάσημους κλασικούς πίνακες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα έμοιαζαν 10 θρυλικά αρχαία μνημεία στο σήμερα; Η πρωτότυπη καμπάνια μιας εταιρείας12.09.2018

Δείτε το αποτέλεσμα:

#1 Snoop Dogg

#2 Johnny Depp

#3 Madonna

#4 Rihanna

#5 Jimi Hendrix

#6 Mick Jagger

#7 Björk

#8 Katy Perry

#9 Eminem

#10 Adele

#11 Billie Eilish

#12 Amy Winehouse


#13 Kurt Cobain

#14 Anya Taylor-Joy

#15 Jay-Z & Beyonce
Πηγή: boredpanda.com

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b