MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
HAPPY HOUR

Friends: Καλλιτέχνις εμπνέεται από τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς για μια νέα σειρά Barbie

Η εταιρεία The Toy Zone ζήτησε από την καλλιτέχνιδα Margarita Zhitnik να προσπαθήσει να φανταστεί πώς θα έμοιαζαν οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες από τη σειρά Friends αν ήταν κούκλες Barbie και εκείνη αποδέχτηκε την πρόκληση.

Monopoli Team

Τα τελευταία χρόνια, οι διάσημες κούκλες Barbie της Mattel κυκλοφορούν με διάφορες ιδιότητες, με σκοπό να εμπνεύσουν τους νεαρούς «ιδιοκτήτες» τους. Ωστόσο, ενώ έχουμε δει την Barbie ως νοσοκόμα, αθλήτρια ή πυροσβέστρια, δεν την έχουμε δει ποτέ με τη μορφή κάποιου χαρακτήρα από το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό franchise στον κόσμο, το Friends. Ή τουλάχιστον μέχρι τώρα…

Η εταιρεία The Toy Zone, ζήτησε από την καλλιτέχνιδα Margarita Zhitnik να προσπαθήσει να φανταστεί τους πρωταγωνιστές της σειράς Friends ως κούκλες Barbie και εκείνη αποδέχτηκε αυτή την ενδιαφέρουσα πρόκληση. Σχεδίασε τις κούκλες με τα ρούχα από τα πιο αγαπημένα επεισόδια της σειράς και με αντικείμενα από τις πιο αξιομνημόνευτες σκηνές, που έχουν αφήσει εποχή!

Οι κούκλες απευθύνονται όχι μόνο σε μικρούς, αλλά και σε μεγάλους, οι οποίοι λάτρεψαν το τηλεοπτικό σόου και το παρακολουθούν μέχρι και σήμερα. Ας ευχηθούμε η εταιρεία Mattel να κυκλοφορήσει στην πραγματικότητα αυτές τις κούκλες, αφού το αποτέλεσμα της Zhitnik εντυπωσιάζει, όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣχεδιαστές δημιούργησαν επτά κούκλες Barbie προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ Β’12.09.2018

#1 Το δερμάτινο παντελόνι του Ρος Κυκλοφόρησαν νέες κούκλες της αγαπημένης σειράς Friends.

Και ποιος δεν θυμάται το επεισόδιο όπου ο Τσάντλερ έχει στοιχηματίσει με την υπόλοιπη παρέα ότι δεν θα τους κοροϊδέψει για το υπόλοιπο του έτους. Παράλληλα ο Ρος για να προκαλέσει τον Τσάντλερ δοκιμάζει για πρώτη φορά δερμάτινο παντελόνι, το οποίο φοράει στο ραντεβού του με την Ελίζαμπεθ Χορνσουάγκελ. Δυστυχώς, το ραντεβού δεν πήγε και πολύ καλά, ενώ ο Τσάντλερ αποτυγχάνει παταγωδώς να διατηρήσει το στοίχημα…

#2 Η γαλοπούλα στο κεφάλι της Μόνικα Κυκλοφόρησαν νέες κούκλες της αγαπημένης σειράς Friends.

Σε ένα από τα επεισόδια των Ευχαριστιών, ο Τσάντλερ μαθαίνει πως η Μόνικα ήταν η αιτία για να χάσει το δάχτυλο του ποδιού του το 1988. Στην προσπάθεια της να τον κάνει να την συγχωρέσει, η Μόνικα φοράει στο κεφάλι της μια αληθινή γαλοπούλα. Τελικά ο Τσάντλερ άθελά του, της λέει για πρώτη φορά «σ’ αγαπώ».

#3 Η Μόνικα, η Ρέιτσελ και η Φοίμπη με νυφικά Κυκλοφόρησαν νέες κούκλες της αγαπημένης σειράς Friends.

Το επεισόδιο που η Μόνικα φοράει το νυφικό της Έμιλι και στην συνέχεια την μιμείται η Φοίμπη. Στο τέλος εμφανίζεται και η Ρέιτσελ φορώντας και εκείνη νυφικό. Οι τρεις τους κάθονται στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση…

#4 Ο Ρος ως αρμαντίλλο Κυκλοφόρησαν νέες κούκλες της αγαπημένης σειράς Friends.

Άλλο ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο στο οποίο ο Ρος είναι αποφασισμένος να μάθει στον γιο του Μπεν για το Χάνουκα. Ωστόσο, δεν βρίσκει στολή του Άγιου Βασίλη και παρουσιάζεται ως αρμαντίλλο!

#5 Ο Τζόι που φοράει όλα τα ρούχα του Τσάντλερ Κυκλοφόρησαν νέες κούκλες της αγαπημένης σειράς Friends.

Το ξεκαρδιστικό επεισόδιο όπου ο Ρος πανικοβλημένος περιμένει να ετοιμαστεί η υπόλοιπη παρέα για ένα σημαντικό δείπνο. Παράλληλα μετά από έναν καυγά μεταξύ του Τσάντλερ και του Τζόι, ο Τζόι επιστρέφει στο διαμέρισμα φορώντας όλα τα ρούχα του Τσάντλερ.

#6 Ο Τζόι προσποιείται ότι έχει δική του Πόρσε Κυκλοφόρησαν νέες κούκλες της αγαπημένης σειράς Friends.

Ο Τζόι βρίσκει στα απολεσθέντα της καφετέριας τα κλειδιά μιας Πόρσε. Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης τον βρίσκει και του τα δίνει πίσω. Στην προσπάθειά του να πείσει τους περαστικούς ότι έχει και εκείνος Πόρσε, ντύνεται με ρούχα της εταιρείας, ενώ οι φίλοι του τον κοροϊδεύουν.

Πηγή: www.boredpanda.com

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b