MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Κομάντα και Δράκοι» ζωντάνεψαν στο MEGA: Η ιδιαίτερη πρεμιέρα και οι αντιδράσεις του κοινού στο Twitter

Η νέα σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 22/9 και κέρδισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό, με το Twitter να «παίρνει φωτιά» από τα διθυραμβικά σχόλια.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Για χρόνια το ελληνικό κοινό περίμενε να δει την ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο, κάτι που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και τα «κλισέ» που έχουν κουράσει με αποτέλεσμα να στρέφονται όλοι στις διεθνείς πλατφόρμες streaming.

Και αυτή η στιγμή έφτασε με την πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA «Κομάντα και Δράκοι», που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου και από ό,τι φαίνεται κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο δεν παρέλειψε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του στο Twitter.

Τα «Κομάντα και Δράκοι» είναι μια νεανική, μεταφυσική σειρά μυστηρίου με πρωτότυπο σενάριο και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη από τον Θοδωρή Παπαδουλάκη, που συνδυάζει γουέστερν ατμόσφαιρα και κωμικά στοιχεία και όπως φάνηκε ήδη από την προβολή του πρώτου επεισοδίου θα μάς απασχολήσει αρκετά φέτος. 

Με φόντο το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων, η σειρά φέρνει νέα πνοή στο τηλεοπτικό τοπίο, ξετυλίγοντας ιστορίες της κρητικής παράδοσης, μέσα από ένα μεταφυσικό ταξίδι που μάς γυρίζει πίσω στα παιδικά μας χρόνια.

Η ιστορία

Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη. Εκεί, η οικογένεια αναζητά μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας.

Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Ο ίδιος μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις μέσω αστρικών προβολών και γίνεται μάρτυρας γεγονότων που συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους.

Όλα αυτά τα μοιράζεται με τα «Κομάντα», μια παρέα ντόπιων παιδιών της οποίας γίνεται μέλος. Η αποστολή τους είναι να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

Ο ξεχωριστός «Ντόντο» του Λευτέρη Κοκογιαννάκη

Για κάτι ακόμη που ξεχώρισε η σειρά είναι για την συμμετοχή του Λευτέρη Κοκογιαννάκη, ενός 26χρονου ΑμεΑ, ο οποίος απωθεώθηκε στα social media για τις υποκριτικές του ικανότητες – αν και ο ίδιος δεν είναι ηθοποιός. Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης υποδύεται στη σειρά τον Ντόντο, ένα ιδιαίτερο αγόρι που ζει απομονωμένο με τη μητέρα του στο βουνό του Καλοχωρίου.

«Ποίηση», «μεγάλο respect», «απίστευτη ερμηνεία» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνον στο Twitter, αποδεικνύοντας πως η επιλογή ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες για τον ρόλο, δικαίωσε απόλυτα τους συντελεστές.

Ας δούμε μερικά σχόλια που γράφτηκαν για την πρεμιέρα της σειράς:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b