MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 6 παραστάσεις για την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις που μπορείτε να απολαύσετε σε διάφορα θέατρα της χώρας, σήμερα, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

"Ορέστης"
Monopoli Team

1. «Οθέλλος», σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
παραστάσεις

Φωτογραφία: Κώστας Γκιόκας

Ένα από τα σπουδαιότερα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, το αξεπέραστο ερωτικό δράμα του William Shakespeare «Οθέλλος», παρουσιάζεται, στο θέατρο Κολωνού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κολωνού του ΟΠΑΝΔΑ. Μια τραγωδία για τη ζήλια, την προδομένη εμπιστοσύνη και το φόβο για οτιδήποτε ξένο και διαφορετικό. Ο Γιάννης Μπέζος στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο.
Τρίτη 14/9, 21:00
Εισιτήρια: 10€ | Παιδιά, φοιτητές, άνεργοι (με επίδειξη κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ), ΑμεΑ: 5€. | Προπώληση: ticketservices.gr
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων και Καπανέως, Κολωνός, Αθήνα. Τηλ: 210-5284856. https://www.opanda.gr/ .

2. «Μήδεια» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη στο Βεάκειο Θέατρο
παραστάσεις

Φωτογραφία: Αγγελική Κοκκοβέ

Η ανατρεπτική σατιρική κωμωδία του Μποστ «Μήδεια», σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία σε ανοιχτά θέατρα της Αττικής. Τον κεντρικό ρόλο της παιδοκτόνου μάνας δεν ενσαρκώνει γυναίκα, αλλά ο βραβευμένος ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου. Η παράσταση φιλοδοξεί, με τη σύγχρονη ματιά που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους του, να μεταδώσει τον σπουδαίο σατιρικό λόγο του Μποστ που ασχολήθηκε με τόσο χιούμορ και ευαισθησία με τα πάθη και τα λάθη της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.
Τρίτη 14/9, 21:00
Εισιτήριο: 14€. Προπώληση: viva.gr.
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς. Τηλ: 21 0422 6330.

3. «Ορέστης» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Δημοτικό θέατρο του Άλσους (Δ. Κιντής)

Φωτογραφία: Σταύρος Χαμπάκης

Μετά από μια sold out πρεμιέρα στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και μια μεγάλη πανελλαδική περιοδεία, η τραγωδία του Ευριπίδη «Ορέστης» με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και μετάφραση Γιώργου Χειμωνά, συνεχίζει τον Σεπτέμβριο την πορεία της σε ανοιχτά θέατρα της Αττικής. Ο «Ορέστης» συνιστά ένα καίριο σχόλιο στη λειτουργία της αθηναϊκής δημοκρατίας. Θεωρείται το τελευταίο έργο του ποιητή που παραστάθηκε στην Αθήνα και πραγματεύεται την τύχη των νεαρών μητροκτόνων μετά το έγκλημα.
Τρίτη 14/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 17€. Προπώληση: viva.gr
Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δ. Κιντής», Γαρδίκη και Σμόλικα, Ηλιούπολη. Τηλ: 21 0992 3840.

4. «Remote Thessaloniki» των Rimini Protokoll στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ευαγγελίστριας (Θεσσαλονίκη)

To Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους επιστρέφει και υποδέχεται τους Rimini Protokoll. H διεθνώς βραβευμένη ομάδα του Βερολίνου επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη για να ανοίξει την αυλαία του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους. Η παράσταση «Remote Χ» των Stefan Kaegi και Jörg Karrenbauer γεννήθηκε για να ταξιδεύει από πόλη σε πόλη. Το κοινό συμμετέχει σε μια ξεχωριστή περιπατητική εμπειρία  και μοιράζεται σκέψεις και προβληματισμούς.
Τρίτη 14/9, 18:00
Εισιτήριο: Από 5€. Προπώληση: viva.gr
Δημοτικό Κοιμητήριο Ευαγγελίστριας, Αγίου Δημητρίου 159, Θεσσαλονίκη | www.ntng.gr

5. Stand-up Comedy: Ο Daniel Sloss στο Θέατρο Άλσος

Ο Σκωτσέζος Daniel Sloss, ένα από τα κορυφαία ονόματα της σύγχρονης κωμωδίας, ως ηθοποιός, κειμενογράφος και stand-up καλλιτέχνης, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 13 και στις 14 Σεπτεμβρίου 2021. Στην πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας θα παρουσιάσει την ολοκαίνουργια παράστασή του «Daniel Sloss: HUBRIS». Special guest είναι ο Kai Humphries, Άγγλος κωμικός που είναι και ο καλύτερος φίλος του Daniel και περιοδεύει μαζί του ανά τον κόσμο.
Τρίτη 14/9, 21:00
Εισιτήριο: VIP: 45 ευρώ, Διακεκριμένη Ζώνη: 40 ευρώ, Ζώνη Α: 33 ευρώ, Ζώνη Β: 28 ευρώ, Ζώνη Γ & Δ: 24 ευρώ | Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως, Τηλέφωνο: 21 0822 7471.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο του Νέου Κόσμου: Όλα όσα θα δούμε τη νέα θεατρική σεζόν12.09.2018

6. «Ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας» του Eugène Labiche στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς

Φωτογραφία: Aννίτα Χριστοφίδου

Η σκηνοθέτις Κική Αυγουστάτου με τη θεατρική ομάδα του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» μας παρουσιάζουν, στο πλαίσιο των «Μενάνδρειων» του Δήμου Κηφισιάς, το αρχαιότερο θέατρο του παραλόγου. Την τραγελαφική κωμωδία του Eugène Labiche, «Ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας». Μια συρροή από ευτυχείς εμπνεύσεις με κωμικότατες επινοήσεις και θεατρικές «βολές» που δημιουργούν συνεχείς εξωφρενικές καταστάσεις. Η ευτράπελη «Οδύσσεια» του ήρωα της κωμωδίας που άθελά του βρίσκεται μπλεγμένος την ημέρα του γάμου του.
Τρίτη 14/9, 20:30
Ελεύθερη Είσοδος. Κρατήσεις: 09:00 – 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή), στο τηλέφωνο 213 2007204.
Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς, Διονύσου 24, Κηφισιά. Τηλ: 21 3200 7100. https://www.kifissia.gr/

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b