MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το πρώτο Thessaloniki Free Short Festival έρχεται στην ταράτσα της Ετεροτοπίας

14 βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του 1ου Thessaloniki Free Short Festival θα προβληθούν σε ένα 2ώρο πρόγραμμα στην ταράτσα του πολυχώρου Ετεροτοπία στη Θεσσαλονίκη.

IN TIME, Directed by Jennifer De Guzman Maliwanag, στο πρώτο Thessaloniki Free Short Festival
IN TIME, Directed by Jennifer De Guzman Maliwanag, στο πρώτο Thessaloniki Free Short Festival
Monopoli Team

Η ομάδα του Thessaloniki Free Short Festival σας προσκαλεί σε ένα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στη Θεσσαλονίκη.

Τον Μάιο πραγματοποιήθηκε η 1η έκδοση του Φεστιβάλ και τον Αύγουστο πραγματοποιήθηκε η “Summer Edition”. Συμμετείχαν στο Thessaloniki Free Short Festival 2021 μέσω της πλατφόρμας FilmFreeWay 350 ταινίες μικρού μήκους από 45 χώρες του κόσμου, ανάμεσά τους ήδη βραβευμένες ταινίες σε άλλα σημαντικά φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, καθώς και μία βραβευμένη στα φοιτητικά Όσκαρ (Student Academy Awards).

Αρχικά το Φεστιβάλ λόγω των συνθηκών και των μέτρων για τον covid-19, πραγματοποιήθηκε online με προβολές των ταινιών στο IGTV του instagram και στο Youtube για περιορισμένες ώρες προβολής.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί και σε φυσικό χώρο στην ταράτσα του πολυχώρου Ετεροτοπία στη Θεσσαλονίκη, με προβολές 14 βραβευμένων ταινιών και με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Λίγα λόγια για το 1st Thessaloniki Free Short Festival

Το Thessaloniki Free Short Festival δημιουργήθηκε την περίοδο του lockdown από μια μικρή ομάδα φοιτητών και αποφοίτων σχολών Τέχνης και σκοπός του είναι να δώσει την ευκαιρία σε κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο να προβάλλουν τις δημιουργίες τους, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους ανταλλάσσοντας σκέψεις και ιδέες και να λάβουν μέρος σε ένα Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους χωρίς κάποιο κόστος συμμετοχής.

Οι βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του 1ου Thessaloniki Free Short Festival θα προβληθούν σε ένα 2ώρο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, θα προβληθούν 14 ταινίες από 8 χώρες του κόσμου. Στο Φεστιβάλ υπέβαλαν συμμετοχή 350 ταινίες μικρού μήκους από 45 χώρες του κόσμου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, 20:00 στην ταράτσα της Ετεροτοπίας (Ίωνος Δραγούμη & Πτολεμαίων 42, Θεσσαλονίκη)

Έναρξη προβολών: 20:30.

Δωρεάν Είσοδος

Κράτησεις θέσεων στην ιστοσελίδα της Ετεροτοπίας: etrotopia.gr

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b