MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αντζελίνα Τζολί: Γιατί απέρριψε τον «Ιπτάμενο Κροίσο» του Σκορσέζε;

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για την τραυματική εμπειρία της με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και αποκάλυψε ότι αυτός ήταν ο λόγος που απέρριψε ρόλο σε μεγάλη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε.

Αντζελίνα Τζολί
Φώτο: Mary Rozzi/the Guardian
Monopoli Team

H Αντζελίνα Τζολί, της οποίας η πολύχρονη διαμάχη για την επιμέλεια με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ και η επερχόμενη ταινία της «The Eternals» της Marvel, σε σκηνοθεσία Κλοέ Ζάο, την φέρνουν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, παραχώρησε μια συνέντευξη εκ βαθέων στην εφημερίδα Guardian.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τη συνάντηση της με τον καταδικασμένο βιαστή και πρώην κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν πιο νωρίς στην καριέρα της- και πως το επακόλουθο τραύμα την οδήγησε να απορρίψει την ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «The Aviator», εξαιτίας της εμπλοκής του Γουαϊνστάιν σε αυτήν.

Φώτο: Mary Rozzi/the Guardian

Η άσχημη εμπειρία της με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Όταν ρωτήθηκε για την πρώτη φορά που αισθάνθηκε προσβεβλημένη στη βιομηχανία του θεάματος, η Τζολί απάντησε: «Ερμ… Καμία έκπληξη, με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Δούλεψα μαζί του όταν ήμουν νέα». Η ηθοποιός ήταν μόνο 21 ετών όταν συμμετείχε στη ρομαντική κωμωδία της Miramax «Ακολουθώντας την καρδιά» όπου ο Γουαϊνστάιν υπήρξε εκτελεστικός παραγωγός. Δήλωσε ότι κατάφερε να του ξεφύγει, ωστόσο υπογράμμισε ότι οι γυναίκες τείνουν να υποβαθμίζουν τις επιθέσεις που δέχονται αν καταφέρουν να γλιτώσουν.

«Αν καταφέρεις να βγεις από το δωμάτιο, πιστεύεις ότι δεν αποπειράθηκε να κάνει τίποτα εναντίον σου, σωστά; Η αλήθεια είναι ότι η απόπειρα και η εμπειρία της απόπειρας αποτελεί επίθεση», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά για το τι συνέβη σε αυτό το δωμάτιο, η Αντζελίνα Τζολί απάντησε: «Πραγματικά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες» προσθέτοντας ότι ήταν πέρα από κάθε αμφιβολία καταπάτηση των δικαιωμάτων της «Ήταν. Ήταν πέρα από κάθε όριο, κάτι από το οποίο έπρεπε να διαφύγω. Έμεινα έκπληκτη και προειδοποίησα τον κόσμο γι’ αυτόν. Θυμάμαι να λέω στον Τζόνι Λι Μίλερ, τον πρώτο μου σύζυγο, ο οποίος ήταν υποστηρικτικός, να προειδοποιήσει άλλους ανθρώπους, να μην μένουν τα κορίτσια μόνα μαζί του». 

Φώτο: Mary Rozzi/the Guardian

Το όχι στον Σκορσέζε

Μάλιστα, η ηθοποιός ομολογεί ότι απέρριψε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Ιπτάμενος Κροίσος» (2004), μια βιογραφική ταινία για τον Χάουαρντ Χιουζ, σε παραγωγή της Miramax, με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν να εκτελεί χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

«Μου ζητήθηκε να συμμετέχω στον «Ιπτάμενο Κροίσο», ωστόσο, είπα όχι επειδή εμπλεκόταν εκείνος. Δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ μαζί του και μου ήταν αρκετά δύσκολο όταν το έκανε ο Μπραντ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒρυξέλλες: Επισκέψεις σε μουσεία με… συνταγή γιατρού12.09.2018

Οι καυγάδες με τον Μπραντ Πιτ λόγω Γουαϊνστάιν

Επιπλέον, η Τζολί προσθέτει ότι ήρθε σε αντιπαράθεση, το 2009, με τον τότε σύντροφό της Μπραντ Πιτ, όταν ο τελευταίος δέχθηκε ρόλο στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Άδοξοι Μπάσταρδοι», μια συμπαραγωγή με την Weinstein Company. Ενώ, το 2012, εξοργίστηκε όταν ο Μπραντ Πιτ πλησίασε τον Γουαϊνστάιν για να γίνει παραγωγός στο νουάρ θρίλερ του Άντριου Ντόμινικ «Σκότωσε τους γλυκά»: «Μαλώσαμε γι’ αυτό. Φυσικά και πληγώθηκα», είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία απέφυγε τις εκδηλώσεις για την προώθηση του φιλμ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b