MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Περιφέρεια Αττικής: Αναβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγω τριήμερου εθνικού πένθους

Η Περιφέρεια Αττικής ανακοινώνει την αναβολή των πολιτιστικών και επετειακών της εκδηλώσεων, 2-4 Σεπτεμβρίου, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για τον θάνατο του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη.

Περιφέρεια Αττικής
«Αθάνατες» της Τάνιας Χαροκόπου
Monopoli Team

Αναβολή των πολιτιστικών και επετειακών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη.

Μετά από σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Μ. Βιδάλη αναβάλλονται από σήμερα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, όλες οι προγραμματισμένες πολιτιστικές και επετειακές εκδηλώσεις από την Περιφέρεια Αττικής, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε από την Κυβέρνηση, για το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις που αναβάλλονται:

Οι συναυλίες: Γιώργος Χατζηνάσιος (2/9, Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς), Όλγα Βενέτη (2/9, Παλαιός Σταθμός Τρένου-Δήμος Διονύσου), Γιώργος Τσαλίκης (2/9, Κολυμβητήριο Ραφήνας), Μιχάλης Δημητριάδης 3/9, 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας) και Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σαββέρια Μαργιολά, Μάκης Ψαραδέλλης και Σταυρούλα Εσαμπαλίδη (3/9, Τύμβος Μαραθώνα).

Επίσης, αναβάλλεται το αφιέρωμα στον συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ και στα αρχοντορεμπέτικα από τη Δημοτική Αθηναϊκή Χορωδία και Μαντολινάτα Εξαρχείων-Νεαπόλεως «Ο Διονύσιος Λαύραγκας» (2/9, Ανοιχτό Θέατρο Δεξαμενής), καθώς και η θεατρική παράσταση «Οι παλαιστές» του Στρατή Καρρά από τον θίασο «Πρόβα» της Μαίρης Ραζή (4/9, Δημοτικό Αμφιθέατρο Αχαρνών Μίκης Θεοδωράκης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜίκης Θεοδωράκης: Σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα η σορός του στη Μητρόπολη12.09.2018

Επίσης, αναβάλλονται και οι εξής επετειακές εκδηλώσεις για το 1821:

Οι παραστάσεις: «Ρήγας Φεραίος» του Γιάννη Σολδάτου (2/9, Δήμος Καλλιθέας), «Αθάνατες» της Τάνιας Χαροκόπου (3/9, Βεάκειο Θέατρο Πειραιά), «Ωδή του Πάπα» του Ζαχαρία Ρόχα (4/9, Δήμος Αλίμου).

Οι συναυλίες: Δημοσθένης Σταυριανός (2/9, Δήμος Μάνδρας), Γιάννης Μαρκόπουλος (4/9, Αττικό Άλσος), Ζωή Τηγανούρια (4/9, Άλσος Νέας Σμύρνης).

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b