MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 6 συναυλίες για την Τρίτη 31 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 31 Αυγούστου.

Ο Γιάννης Πάριος για δύο συναυλίες στο Θέατρο Άλσος
Monopoli Team

1. Ο Γιάννης Πάριος για δύο συναυλίες στο Θέατρο Άλσος

Ο Γιάννης Πάριος σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, στο Θέατρο Άλσος, με πάθος και αυθεντικότητα θα μάς ταξιδέψει όπως κάνει πάντα στις 30 και 31 Αυγούστου, με ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις.
Τρίτη 31/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 35€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως, Κυψέλη, τηλ: 2108227471

2.Νύχτες αλληλεγγύης: Μεσόγειος: Θάλασσα που εμπνέει, θάλασσα που ενώνει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 διαρκεί έως τις 23 Σεπτεμβρίου και αριθμεί συνολικά 50 Νύχτες Αλληλεγγύης, στις περισσότερες από τις οποίες, μολονότι δεν λείπουν εκδηλώσεις από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών, παρουσιάζονται πολλές θεατρικές παραστάσεις, με στόχο την υποστήριξη των δημιουργών και όλων των εργαζομένων στον χώρο του θεάτρου. Με την εμπειρία του περασμένου καλοκαιριού κι ενός «διστακτικού» αλλά πετυχημένου πρώτου φεστιβάλ στην Covid εποχή, o Δήμος Χαλανδρίου επιχειρεί φέτος να φέρει και πάλι στην «καρδιά» της πόλης, το θέατρο της Ρεματιάς, περισσότερες «Νύχτες Αλληλεγγύης» τηρώντας με αταλάντευτη προσήλωση τα μέτρα προστασίας που μάς έκαναν πέρυσι να γιορτάσουμε μια απόλυτα ασφαλή διοργάνωση.
Τρίτη 31/8 , 20:30
Εισιτήριο: Δελτίο εισόδου. Προπώληση: viva.gr.
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Προφήτου Ηλία 65, Χαλάνδρι 152 33

3.Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχονται στην Τεχνόπολη

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο  Μιχάλης Χατζηγιάννης , αυτό το καλοκαίρι -που όλοι περιμένουμε με λαχτάρα- θα μοιραστούν την σκηνή  χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια» την Τρίτη 31 Αυγούστου στην Τεχνόπολη. Οι δύο τους, ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους και μας προσκαλούν σε ένα δροσερό δίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο θετική διάθεση και αύρα καλοκαιριού. Από το «Διθέσιο» και το «Πάρτυ» , στη «Γιορτή» και το «Χέρια ψηλά». Και από το «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί» και το  «Χορεύω» στα ολοκαίνουργια «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας μόνος»,  η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρέα με 7 υπέροχους μουσικούς και «Μια αγκαλιά τραγούδια», την Τρίτη 31 Αυγούστου στη Τεχνόπολη.
Τρίτη 31/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 23€. Προπώληση: viva.gr.
Τεχνόπολις, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο: 21 0346 1589

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάντω Τζαβέλλα, του Θανάση Σταυρόπουλου στο Φεστιβάλ Ιωνικών Γιορτών12.09.2018

4.Ο Ησαΐας Ματιάμπα στο Θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

Ο Ησαΐας Ματιάμπα πολυτάλαντος και ανανεωμένος όσο ποτέ, έχοντας στο ενεργητικό του εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεόραση, αστείρευτος καθώς είναι έρχεται να δώσει άλλο νόημα στις μουσικές μας βραδιές με το εκρηκτικό του ταλέντο, την ενέργεια του και να μας συνεπάρει στο μουσικό του ταξίδι. Με τραγούδια από τη δισκογραφία του καθώς και ανατρεπτικές διασκευές της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά.
Τρίτη 31/8, 20:30
Εισιτήριο: Από 3€. Προπώληση: viva.gr.
Θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, Ξάνθη 671 00

5.Η Ρίτα Αντωνοπούλου στο Ανοικτό Θέατρο Νεάπολης

Η μουσική παράσταση «Θα ζω μες στο τραγούδι» είναι μια γιορτή αφιερωμένη στη ζωή μιας υπερήφανης γυναίκας που εξάντλησε χωρίς συμβιβασμούς τα όρια της ύπαρξής της. Μια μουσικοερμηνευτική εμπειρία που η Ρίτα Αντωνοπούλου με τη φυσική της θεατρικότητα και τις σπάνιες ερμηνευτικές της αρετές σκιαγραφεί επί σκηνής, με το δικό της μοναδικό τρόπο την ορμητική αλλά και ταυτόχρονα ευάλωτη φύση της Μελίνας Μερκούρη, εμφυσώντας νέα ζωή στα τραγούδια που διατηρούν ζωντανή τη μνήμη της.  ύπαρξής της.
Τρίτη 31/8 21:00
Εισιτήριο: Κανονικό 8€, Μειωμένο 5€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (Στρεμπενιώτη), Ματρόζου 22, Νεάπολη 567 28

6. Ο Γιάννης Κότσιρας στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

«Κοίτα Γύρω» ο τίτλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του Γιάννη Κότσιρα. «Κοίτα Γύρω» ο τίτλος του τραγουδιού, που ήδη έχουμε αγαπήσει, από τον νέο του δίσκο σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους του ίδιου. Φέτος το καλοκαίρι, ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται όπως πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς, σταθερούς συνεργάτες και φίλους του τα τελευταία χρόνια, έρχονται να μας χαρίσουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με αγαπημένα τραγούδια. Έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με όλα όσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε όμορφα και να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών, που μας κράτησε μακριά από αυτά που αγαπάμε, ανάμεσά τους και τη μουσική.
Τρίτη 31/8, 20:30
Εισιτήριο: Από 5€. Προπώληση: viva.gr.
Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, Κανελλόπουλου 1, Ελευσίνα 192 00, Τηλέφωνο: 21 0556 5612

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAnnette: Το υπέροχο soundtrack των Sparks για την νέα ταινία του Λεός Καράξ12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b