MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 8 συναυλίες για την Κυριακή 29 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Κυριακή 29 Αυγούστου.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στο Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»
Monopoli Team

1.Η Όπερα Bolshoi της Μόσχας έρχεται για πρώτη φορά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Η Όπερα Bolshoi της Μόσχας έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μια μεγαλειώδη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στις 29 Αυγούστου 2021. Οι παγκοσμίου φήμης ερμηνευτές, επέλεξαν τον ιστορικό χώρο του Ηρωδείου για να επισκεφθούν τη χώρα μας, προκειμένου να δώσουν την πρώτη τους συναυλία, γνωρίζοντας την αξία του σημαντικού και μοναδικού αυτού μνημείου. Στις 29 Αυγούστου στις 20:30, το Αθηναϊκό κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει μερικά από τα πιο διάσημα έργα των Puccini, Wagner, Verdi, Tchaikovsky, Bizet καθώς και άλλων μεγάλων δημιουργών και να σαγηνευτεί από τις σπουδαιότερες γυναικείες και ανδρικές ερμηνείες στην ιστορία της όπερας.
Κυριακή 29/8 20:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα 105 55, Τηλέφωνο: 21 0324 1807

2.«Θαλασσινά Περάσματα» με τον Νίκο Οικονομίδη και την Κυριακή Σπανού στο Κοινοτικό Γήπεδο Μάρπησσας
Ο αγαπημένος βιολάτορας Νίκος Οικονομίδης με την Κυριακή Σπανού στο τραγούδι και τους συνεργάτες του, Παναγιώτη Βέργο και Γιώργο Γαβρά θα μας ταξιδέψουν στην παραδοσιακή μουσική του Αιγαίου. Γέννημα των μικρών Κυκλάδων, με καταγωγή από την Σχοινούσσα, ο Νίκος Οικονομίδης ανήκει σε μια μουσική οικογένεια με παππού και πατέρα γνωστούς βιολάτορες, οι οποίοι τον οδήγησαν, κατά τα πρώτα του βήματα στην παραδοσιακή μουσική. Πρώτο δάσκαλο του είχε τον Γιώργο Μαριολά. Η Κυριακή Σπανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παροικιά της Πάρου. Φοίτησε στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κυριακή 29/8 21:30
Εισιτήριο: Δελτίο Εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Κοινοτικό Γήπεδο Μάρπησσας, Πάρος

3.Burna Boy στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Με απανωτά sold outs και ηχηρές συνεργασίες, ο Νιγηριανός Burna Boy που έχει δημιουργήσει το δικό του μουσικό ύφος, έναν συνδυασμό afrobeat, dancehall, hip-hop και R&B, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικός και πρωτοπόρος της σύγχρονης αφρικανικής μουσικής σκηνής, ο Burna Boy ξεσηκώνει το κοινό και συγκεντρώνει βραβεία και διακρίσεις ανά τον κόσμο.
Κυριακή 29/8 21:00
Εισιτήριο: Ελεύθερη είσοδος
Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα, Τηλ: 2168091000

4.Ο DJ Sets by Nyege Nyege στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Φέτος, το SNF Nostos συνεχίζει τη συνεργασία του με τον αβανγκάρντ θεσμό ηλεκτρονικής μουσικής της Ουγκάντα Nyege Nyege και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει εκρηκτικά DJ sets εκπληκτικών μουσικών από κράτη της αφρικανικής ηπείρου που δεν μπορούν παρά να ξεσηκώσουν το κοινό.
Κυριακή 29/8 23:30
Εισιτήριο: Ελεύθερη είσοδος
Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα, Τηλ: 2168091000

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑillustradays 2021: Το πρώτο φεστιβάλ εικονογράφησης στην Ελλάδα έρχεται τον Σεπτέμβριο με πλούσιο πρόγραμμα12.09.2018

5.Ο πιανίστας και διευθυντής ορχήστρας Νίκος Λαάρης, στο SNF Nostos

Καθώς ο Philip Glass -ένας από τους επιδραστικότερους αμερικανούς συνθέτες του καιρού μας- διανύει την ένατη δεκαετία της ζωής του, οι σπουδές του για πιάνο, μια ανθολογία αφιερωμένη στην εξερεύνηση της ποικιλομορφίας από ρυθμούς, υφές και τεχνικές του πιάνου, αποκτούν μια ιδιαίτερη σημασία. Στο πλαίσιο του SNF Nostos και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο πιανίστας και διευθυντής ορχήστρας Νίκος Λαάρης, ερμηνεύει το πρώτο από τα δύο τεύχη των σπουδών και παρουσιάζει το ευρύ φάσμα των μέσων, μορφών και συναισθημάτων που τις διέπει. Μια οπτικoακουστική ερμηνεία στην οποία το πιάνο συνοδεύει προβολή ψηφιακού animation σε πραγματικό χρόνο υπό τον σχεδιασμό και την εκτέλεση του Γιώργου Χερουβείμ.
Κυριακή 29/8 19:30-20:30
Εισιτήριο: Ελεύθερη είσοδος
Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα

6.Η Όλγα Βενέτη στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αχαρνών «Μίκης Θεοδωράκης»

Η Περιφέρεια Αττικής παρουσιάζει με δύο συναυλίες την Όλγα Βενέτη ,την ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή και  την αξεπέραστη ερμηνευτική δεινότητα  την Κυριακή 29 Αυγούστου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Διονύσου. Η αισθαντική φωνή της Όλγας Βενέτη αποκτά άλλη διάσταση, ερμηνεύοντας εμβληματικούς ξένους και έλληνες συνθέτες όπως Σουγιούλ ,Γιαννίδη, Μουζάκη αλλά και Σπανό, Χατζηνάσιο, Νικολόπουλο και Κραουνάκη. Ανάμεσα σ΄αυτές τις ανυπέρβλητες μελωδίες θα ακουστεί το τραγούδι «Θα είμαι μαζί σου» του Χρήστου Νικολόπουλου, μια χρυσή συνεργασία της Όλγα Βενέτη με το συνθέτη των μεγάλων και αξεπέραστων επιτυχιών σε στίχους Χρήστου Προμοίρα.
Κυριακή 29/8 21:00
Εισιτήριο: Ελεύθερη είσοδος.  Κρατήσεις:
Τηλεφωνική προκράτηση στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αχαρνών – ΔΗΚΕΑ, Ώρες 09:00-14:00 στο 2102478507 και 6936013476
Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Δημαρχείου Παπάγου Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός, Αττική, Ελλάδα

7.Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Σε μια μεγάλη γιορτή, η Παυλίνα Βουλγαράκη θα ανέβει στη σκηνή του «SNF Nostos» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) την Κυριακή 29 Αυγούστου για να χαρίσει στους θεατές μια μοναδική συναυλία με θέμα το πέρασμα «Από το Εγώ στο Εμείς», παρασύροντάς τους με τη γοητευτική παρουσία, την ατμοσφαιρική φωνή της, την ενέργεια και τις επιρροές της από όλα όσα έχει αγαπήσει. Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της εναλλακτικής pop και rock μουσικής θα παρουσιάσει στο «SNF Nostos» ένα πέρασμα στο φως.
Κυριακή 29/8 20:00
Εισιτήριο: Ελεύθερη είσοδος
Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα, Τηλ: 2168091000

8.Διονύσια 2021: Ο Μάριος Φραγκούλης στο Παλιό Σταθμό Τρένου της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου

Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά το κοινό του στον Δήμο Διονύσου, προσφέροντάς μας μια μαγική συναυλία. Θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές με τραγούδια από τα άλμπουμ του, με έμφαση στη “Γαλάζια Λίμνη” της Λίνας Νικολακοπούλου σε δικές του μουσικές συνθέσεις, αλλά και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο, αποχαιρετώντας το καλοκαίρι. Μαζί με τους αξιόλογους ερμηνευτές, τη Δήμητρα Σελεμίδου, τη Μυρτώ Βασιλείου και τον Βασίλη Κούρτη θα υφάνουν ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από έντονα συναισθήματα, έρωτα, κοινωνικές αντιλήψεις, γεμάτο μαγεία και δυνατούς ρυθμούς.
Κυριακή 29/8 20:00
Εισιτήριο: Ελεύθερη είσοδος με δελτίο εισόδου
Παλαιός σταθμός τρένου, Λεωφ. Διονύσου, Διόνυσος 145 76

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ABBA ξανά μαζί μετά από 39 χρόνια: Όσα γνωρίζουμε για τη μεγάλη επιστροφή του συγκροτήματος12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b